Pariuri tenis: Simona si Serena joaca la Indian Wells "finala din semifinale"


05:00 Serena Williams 1.33 vs Simona Halep 3.30

Episodul 6 al disputelor dintre Simona Halep si Serena Williams va avea loc la dimineata la Indian Wells, intr-un meci care conteaza pentru semifinalele primului turneu WTA Premier al anului 2015.

Cu Sharapova eliminata, practic primele doua favorite la trofeu se vor intalnit intr-o semifinala in care termenul "nedrept" e unul bland, dat fiind faptul ca in celalalt meci se vor infrunta jucatoarele clasate pe pozitia a 18-a, Jankovic, respectiv a 24-a, Lisicki.

Revenita la Indian Wells dupa o pauza de 14 ani de zile, Serena a inceput turneul nu foarte convingatoar, trecand in minimum de seturi de o alta romanca, scor 7-5/7-5 in fata lui Niculescu.

A urmat apoi o noua victorie in minimum de seturi in fata lui Diyas, urmand ca singurul set cedat al jucatoarei americance sa fie in fata compatrioatei Stephens, in optimi. In sferturile de finala, Serena a trecut la o diferenta de 5 game-uri de elvetianca Bacsinszky.

Privind parcursul Simonei, ea a pasit emotiva in acest turneul disputat in California, pierzand cu 2-6 primul set in fata rusoaicei Gavrilova. A urmat insa un reviriment instant pentru jucatoarea noastra, care in seturile doi si trei a mai cedat doar 3 game-uri.

In turul al 3-la a urmat o disputa cu Lepchenko, un alt meci castigat de romanca in trei seturi. Cea mai solida performanta a fost cea din optimi, in fata lui Pliskova, practic singurul meci terminat in minum de seturi pentru romanca.

In sferturi am avut o partida aproape identica cu cea din primul tur, Suarez-Navarro castigand un prim set foarte disputat, insa in urmatoarele doua si-a mai adaugat doar doua game-uri.

Anul trecut cele doua sportive s-au intalnit de doua ori, in cadrul aceluiasi turneu, WTA Finals, fiecare reusind sa castige cate un meci. Simo i-a administrat Serenei cea mai severa infrangere din cariera, in meciul din faza grupelor, scor 6-0/6-2, cateva zile mai tarziu, jucatoarea din SUA urmand sa-si ia revansa in finala turneului scor 6-3/6-0.

Precedentele trei intalniri directe au fost transate toate in favoarea Serenei, doua in anul 2013, ambele fara set cedat, in timp ce in prima disputa, la Wimbledon, in 2011, constanteanca a reusit sa-i "fure" un set mult mai bine cotatei adversare.

Jucatoarea noastra sta mai bine ca Serena privind meciurile pierdute in acest an 2015, un singur insucces avem in contul lui Halep, meciul de la Australian Open contra lui Wozniacki. In rest, 18 succese, toate pe hard, iar 9 dintre ele au fost obtinute succesiv.

Adversara Simonei e neinvinsa pe suprafata hard, reusind 15 victorii in acest an, singurele sincope, doua la numar, venind in cadrul unor turnee indoor. 

Rezumatul celebrei victorii obtinuta de Simona in fata Serenei

 

Inaintea partidei de astazi, cele doua jucatoare au oferit declaratii interesante, punctul comun al acestora fiind acela ca fiecare abia astepta o noua intalnire cu cealalta. Declaratia Serenei a fost magulitoare la adresa Simonei: 

Sunt foarte nerăbdătoare să joc împotriva ei, încă de la tragerea la sorţi mi-am dorit acest lucru. Sunt bucuroasă că am reuşit să ajung aici, mi-aş fi dorit să jucăm acum meciul dacă s-ar putea.

Pariul principal pe care il propunem la acest joc e unul care se muleaza perfect pe istoricul celor 5 dispute directe dintre cele doua jucatoare. Niciodata nu s-au inregistrat mai mult de 9 game-uri in seturile inaugrale si noi am decis sa mergem pe aceeasi linie si astazi. 1.67 e cota ca azi sa asistam la un meci cu sub 9.5 game-uri in primul set.

In viziunea noastra, un prim set dezechilibrat nu e sinonim cu un meci dezechilibrat, ambele sportive avand in ADN elementul "Phoenix", care le permite sa revina si sa se remonteze, in cazul unui start de meci nefericit. Din acest motiv avem pregatita o alternativa interesanta, prin care estimam ca vom avea un meci care va dura peste 95.5 minute de joc, iar cota ce o oferim e una generoasa, 1.87

Un set castigat de Simona e rasplatit generos, de asemenea, cota pregatita pentru acest tip de pariu fiind 1.84.

 

Meciul sportivei noastre e disponibil pe site inclusiv privind pariurile LIVE, la fel ca partidele din turneul masculin. Pariaza cu Unibet!