Super-promotii pentru Australian Open: Iti rambursam banii daca pariezi pe Halep sa castige trofeul*


Patru zile ne mai despart pana la startul primului turneu de mare slem al anului. Anul trecut Wawrinka si Na Li au castigat turneele, in probabil cel mai "nebun" turneu al ultimilor 10 ani.

Ca de fiecare data, agentia Unibet vine in sprijinul tuturor pariorilor cu cateva facilitati exceptionale in privinta pariurilor pe tenis. La acest turneu de mare slem vom avea:

  • Oferta exclusivă de pariere point-by-point
  • Pariere pe cine câștigă game-ul chiar și la 40-30
  • Ofertă unică de pariu: "Se va termina game-ul la egalitate?"
  • Cele mai mari pay-back-uri la pariurile pre-meci și live

Pe langa aceste optiuni exclusiviste, agentia noastra vine si cu doua promotii extrem de atragatoare, una ce vizeaza pariurile antepost, cele inainte de turneu, in timp ce cealalta o vei putea fructifica pe tot parcursul turneului.

Oferta care va fi valabila pe tot parcursul turneului necesita o confirmare a participarii la aceasta promotie, confirmare care se poate face din pagina dedicata acestei promotii.

Dupa ce plasezi 4 pariuri LIVE de cel putin 25 RON, vei avea dreptul de a plasa un al 5-lea pariu LIVE, FARA NICI UN RISC, in valoare de 25 RON. Daca acest pariu LIVE (al 5-lea) e pierdut, noi iti vom rambursa valoarea acestui, fara nici o cerinta de rulaj.

Pariaza pe castigatorul turneelor la baieti si fete si iti vom rambursa banii inapoi, in limita a 100 de euro (sau 500 RON), asta daca turneul e castigat de Roger Federer, respectiv Maria Sharapova.

Ambii sunt favoritii #2 in optiunile noastre antepost, respectiv capii de serie secunzi ai tablourilor. Ei sunt principalii challengeri ai favoritilor Djokovic si Williams.

Consideram ca e ocazia ideala ca toti fanii Simonei sa mizeze pe triumful ei la Australian Open, pe care il rasplatim cu cota 7.00. Daca ne referim strict la primele trei favorite si presupunem ca una dintre ele isi va adjudeca trofeul, riscul nostru e doar in privinta succesului Serenei, aceasta e singura varianta in care suntem descoperiti si banii nostrii sunt expusi pierderii.

Discutand pragmatic, jucatoarea din Statele United a dovedit inclusiv in acest inceput de an o inconstanta totala si chiar momentele de uluiala generala, cum a fost si episodul "cafeaua". Consideram ca Serena poate fi invinsa si Simona a demonstrat asta sezonul trecut, cand i-a administrat acesteia cea mai severa infrangere din cariera.

Recapituland, in cazul in care Sharapova castiga al doilea sau titlu la Australian Open, toate pariurile antepost plasate pe castigatoarea turneului, indiferent de jucatoarea aleasa, vor avea mizele INTEGRAL RETURNATE, fara nici o conditie de rulaj suplimentara.

Acelasi lucru e valabil si in cazul in care Roger Federer ar castiga al 5-lea titlul de la Antipozi. Djokovic e marele favorit, avand cota 2.00 si in opinia noastra jucatorul pe care merita sa plasam pariurile noastre.

Cu Nadal nerefacut total, la doar 60-70% din capacitate, cu un Murray care nu se regaseste, va fi greu pentru alt nume din circuit, in afara lui Feder, sa faca fata jucatorului din Serbia, care mereu s-a simtit ca acasa la Australian Open. Acesta e si turneul "de casa" al sarbului, pe care l-a castigat de 4 ori. 

Poate ca ar merita investita o anumita suma si pe Stanislas Wawrinka, care are cota 11.00, pentru a-si apara titlul castigat anul trecut in fata lui Rafa Nadal.

 

Pariaza la Unibet pe Australian Open si profita de cele mai mari cote si cele mai bune promotii