Pariuri Serie A: 8 statistici fundamentale despre meciul AS Roma - AC Milan


Cel mai tare meci al ultimei etape programata a se juca in 2014 le pune fata in fata pe AS Roma si AC Milan. In randurile de mai jos am sintetizat 8 statistici fundamentale cu privire la acest meci, toate insotite de cate o varianta de pariu.

Toate cele 175 de tipuri de pariuri dedicate acestei partide pot fi consultate de aici

 

1. AS Roma a inscris minim 2 goluri / meci in fiecare din ultimele opt partide gazduite de ei pe Olimpico, in Serie A. 1.76 e cota ca formatia lui Rudi Garcia sa reuseasca cel putin 2 goluri in poarta Milanului.

 

2. Din editia din 2011 a campionatului, Milanul nu a legat doua deplasari consecutive fara gol marcat. Ei au pierdut cu 0-1 in ultimul joc afara, pe terenul Genovei. 2.40 e cota ca formatia lui Inzaghi sa nu reuseasca sa marcheze.

 

3. Jeremy Menez e cel mai bun marcator al Milanului in acest sezon, cu 8 goluri marcate in cele 13 partide jucate ca titular in acest sezon. El a depasit numarul total al reusitelor sale in cele trei sezoane petrecute la Roma (7). 4.20 e cota ca atacantul francez sa puncteze pe Olimpico.

4. In trei din ultimele sanse intalniri directe dintre Roma si Milan, au fost aratate cartonase rosii. Agentia noastra ofera cota 3.30 ca diseara Nicola Rizzoli sa acorde cel putin un cartonas rosu.

 

5. Tot legat de intalnirile directe din ultimele trei sezoane, constatam o medie / meci a cornerelor cifrata la 13.6, de fiecare data plafonul de 11 lovituri de la colt fiind atins. 1.72 e cota ca diseara sa avem un nou meci cu cel putin 10 cornere.

 

6. Elevii lui Inzaghi au fost "zgarciti" cu fotbalul in ultimele 8 etape de Serie A, o singura data s-au marcat mai mult de trei goluri, in rest doar meciuri cu sub 2.5 goluri marcate. Oferim astazi o cota de 1.94 pentru a asista la un nou meci tacticizat cu sub 2.5 goluri marcate.

 

Rezumatul ultimei victorii pe Olimpico a Romei contra Milanului, 2-0

 

7. Giallorossi au un ascendent moral incontestabil in fata milanezilor, fiind neinvinsi in 9 din ultimele 10 dispute directe de pe Olimpico. Sezonul trecut capitolinii s-au impus cu scorul de 2-0. 1.75 e cota pentru un nou succes al formatiei antrenate de Rudi Garcia

 

8. Formatia din capitala Italiei au incasat 4 goluri in ultimele doua etape de Serie A, tot atatea cat primisera in primele 10 etape. Cota ca ambele combatante sa fie prezente pe tabela de marcaj are astazi valoarea 1.81.

 

Pariaza acum pe meciurile programate in ultima etapa din 2014 in Serie A.