Pariuri Serie A: 10 statistici vitale privind Derby della Madonnina


1. Deosebit de ermetice au fost Derby della Madonnina in ultimele sezoane. Practic 10 din ultimele 11 dispute directe s-au terminat cu mai putin de 3 goluri marcate. Un nou meci terminat in aceeasi nota are astazi cota 1.58.

2. Inter Milano au cunoscut infrangerea o singura data in ultimele 10 etape de Serie A. Agentia noastra va ofera cota 1.56, ca nerrazurii sa paraseasca neinfranti si meciul de astazi.

3. AC Milan au suferit drastic in ultimele derby-uri locale, castigand o singura partida din ultimele 9 intalniri directe. Astazi au cota 1.76 pentru handicap astiatic 0. Pentur ca aceasta selectie sa fie castigatoare, e nevoie de victoria rossonerilor, in timp ce un rezultat de egalitate va va rambursa integral miza inapoi.

4. Trei din ultimele patru goluri incasate de Inter in Serie A au venit in ultimele 5 minute de joc. Unibet are pentru voi o cota generoasa de 2.60, pentru cel putin 2 goluri marcate in cadrul reprizei secunde.

5. Giacomo Bonaventura se simte cel mai bine impotriva Interului, dintre toate echipele de Serie A. El a marcat nu mai putin de patru goluri in cele sapte partide pe care le-a disputat contra nerrazurilor. Avem cota 6.25 pentru o noua reusita  a lui Giacomo.

6. In nici un Derby della Madonnina al ultimilor doi ani nu s-au inregistrat mai mult de 6 cartonase. Astazi avem in oferta noastra cota 1.67, ca plafonul de 6.5 avertismente sa fie depasit si seria meciurilor "cuminti" sa se sparga. Un galben valoreaza 1p, in timp ce un cartonas rosu valoreaza 2p. 

7. Ultimele 5 dispute directe din Serie A au avut o medie de 11.5 lovituri / meci. O noua partida care sa respecte acest sablon are la agentia Unibet valoarea 2.20.

8. In opt din cele noua partide pe care le-a disputat Bacca in tricoul Milanului in acest sezon, el a deschis scorul. Agentia noastra va ofera azi cota 6.00, pentru ca jucatorul din Columbia sa dezghete tabela.

9. 1-0 a fost cel mai frecvent scor intalnit in ultimele derby-uri intre aceste doua formatii. Un succes al gazdelor la acest scor e apreciat la cota 7.50, in timp ce oaspetii de la Inter au 8.50 pentru a repeta scorul ultimului meci direct disputat la AC Milan, un meci amical.

10. Interul e echipa cea mai ermetica din acest sezon de Serie A. In meciurile lor s-au marcat in medie doar 1.90 goluri / meci. Un start de meci ermetic are la agentia noastra cota 1.72 si presupune sa nu se marcheze gol pana in mintul 29:59.

 

Pariaza pe Serie A la Unibet!