8 statistici interesante privind epilogul etapei in Serie A: Verona - Lazio


O etapa intermediara "nebuna" in Serie A se incheie astazi cu o partida extrem de interesanta, ce se va disputa la Verona, intre Hellas din localitate si Lazio Roma. Meciul va fi transmis LIVE VIDEO de Unibet TV.

Putem spune fara tagada, ca aceasta runda a fost una aproape eminamente a gazdelor, in 7 din cele 9 partide disputate, formatiile de acasa au uresit sa se impuna, doar 2 rezultate fiind egaluri, in rest nici o victorie a oaspetilor.

S-au petrecut destule chestiuni interesante, Juventus au suferit o infrangere surprinzatoare cu 0-1 pe terenul celor de la Genoa. AS Roma nu au stat pe ganduri si au castigat cu 2-0 acasa cu Cesena, fara sa impresioneze in mod special. Giallorossi i-au egalat pe torinezi in fotoliul de lider.

Napoli nu au reusit sa castige la Atalanta, dupa ce in week-end au jubilat cu 6-2, "vinovat" pentru remiza de ieri 1-1 fiind Callejon, autorul unei ratari epocale. 

Revenind la meciul zilei dintre Verona si Lazio, in randurile de mai jos va oferim cele 8 aspecte statistice promise, cu privire la acest joc:

1. Un total de 38 de jocuri directe s-au disputat intre cele doua formatii in decursul istoriei. Cele mai multe au fost egaluri, 15, urmate de victoriile lui Lazio, 12, respectiv Verona, 11. Un nou rezultat de egalitate in meciul de diseara are cota 3.45.

 

2. Disputele recente din Serie A dintre aceste doua formatii au fost, de departe, cele mai spectaculoase. Un total de 32 de goluri s-au marcat in ultimele 5 partide H2H, ceea ce rezulta o medie de 6.4 goluri / meci. 2.80 e valoarea cotei ca diseara sa asistam la un nou joc cu minim 4 goluri.

 

3. Formatia veroneza a reusit sa le marcheze lazialilor o medie de 3.16 goluri / meci in ultimele 6 dispute directe in toate competitiile. Agentia noastra le ofera acestora cota 2.55 pentru ca diseara sa inscrie in poarta oaspetilor peste 1.5 goluri.

 

4. Lazio nu s-a simtit deloc bine in ultimele vizite pe Bentegodi, suferind 4 infrangeri consecutive, din care ultimele trei la handicap. 7.50 e cota ca diseara gazdele sa invinga din nou la cel putin 2 goluri diferenta. 

5. Lazio Roma e formatia cea mai in forma din din Serie A, daca analizam ultimele 4 etape. Dupa un start potihnit, ei sunt singurii care au inregistrat victorii pe linie in ultimele runde. 2.15 e cota ca ei sa se impuna diseara pe Bentegodi, pentru prima data din Octombrie 1991.

 

6. Ultimul meci directe dintre aceste doua formatii, 3-3-ul de pe Olimpico din returul sezonului trecut, a fost o disputa foarte tensionata, soldata cu doua eliminari si cu o "ploaie" de galbene. 3.50 e cota ca Massimiliano Irrati sa elimine un jucator si astazi.

 

7. Luca Toni e principalul pericol pentru poarta laziailor, puternicul varf al formatiei gialloblu fiind un veritabil "nas" al capitolinilor, dupa Parma, Lazio fiind victima favorita a sa in Serie A. 6.40 e cota ca Toni sa deschisa scorul diseara.

 

8. Niciodata in ultimele 13 partide disputate de Verona pe teren propriu, formatia nu a repetat acelasi semn (1x2) de la o etapa la alta. Ei au pierdut in ultimul joc contra Milanului, iar daca respectam acest pattern de care v-am vorbit, ei diseara ar trebui sa evite infrangerea, pariu ce are cota 1.71.