Zvonurile zilei in mercato: Chelsea favorita in fata lui Liverpool si United pentru un super-atacant


Lavezzi catre Londra

Ultimele zvonuri indica faptul ca Chelsea e foarte aproape de a semna cu atacantul argentinian al celor de la Paris Saint-Germain, Ezequiel Lavezzi. Agentul sau se pare ca se indreapta catre Londra pentru a finaliza tranzactia.

Lui Lavezzi ii expira contractul la finalul sezonului si practic poate fi transferat liber. Chelsea se lupta pentru transferul sau cu Liverpool, Manchester United, Inter Milan si Fenerbahce.

Chelsea au cota 19.00 pentru a termina in BIG4

 

Poate fi doar al tau ... pentru £65m

Southampton v Everton - Premier League : News Photo

Everton le-au transmis celor de la Manchester United ca il pot transfera pe Romelo Lukaku in vara daca acestia doresc. Vor trebui insa sa puna pe masa £65m pentru a-l aduce pe atacantul belgian pe Goodison Park.

Aceasta suma de transfer ar putea fi cea mai mare platita in istoria Premier League pentru un intratransfer intre doua cluburi. Cu toate astea, cele mai mari sanse sa puna mana pe Romelu se pare ca le are Paris Saint-Germain. 

Man Utd au cota 1.85 sa termine in BIG4

 

O lovitura pentru United?

FBL-GER-BUNDESLIGA-LEVERKUSEN-MOENCHENGLADBACH : News Photo

Liverpool se pare ca sunt in negocieri cu Bayer Leverkusen pentru fostul atacant al lui Manchester United, Javier Hernandez, care a rupt gura targului in acest sezon de Bundesliga, imediat dupa plecarea sa de pe Old Trafford.

Mexicanul in varsta de 27 de ani pare decis sa isi incerce norocul din nou in Anglia, cu toate ca un transfer al sau la marea rivala a lui United ar fi considerata o veritabila tradare de catre fanii "diavolilor".

Liverpool au cota 5.00 pentru a termina in BIG4