United si Barcelona pregatesc o tranzactie de £30m, iar golgheterul Serie A se indreapta catre Liverpool


Barcelona a pus ochii pe un jucator al lui United

Juan Mata a fost probabil singurul jucator din lotul "diavolilor" care nu s-a bucurat la auzul vestii ca Jose Mourinho a fost confirmat oficial in locul lui van Gaal. E de inteles acest lucru, daca tinem cont de faptul ca Mourinho nu l-a dorit nici la Chelsea si practic el a fost omul care i-a facut bagajele catre United.

Exista sanse mari ca scenariul sa se repete si Juan sa fie primul jucator care va pleca de la Manchester United. Pur si simplu jucatorul nu e considerat pe placul lui Mourinho si sansele ca cei doi sa colaboreze sunt foarte mici.

Acest lucru nu e neaparat un lucru rau pentru Mata, care prin plecarea lui United poate urca enorm. Barcelona doreste sa-l achizitioneze si au pregatit £30m in schimbul sau. Ar fi o intelegere excelenta atat pentru MUFC, cat si pentru Barca, insa mai ales pentru jucator.

 

Barcelona sa castige Champions League in sezonul viitor 4.00

 

 

Higuain doreste sa lucreze sub comanda lui Klopp

Gonzalo Higuain e unul dintre cei mai buni atacanti ai lumii si in acest sezon a dovedit-o din plin. El a facut sezonul carierei si a marcat 36 de goluri in 35 de jocuri pentru Napoli. Absenta sa datorata suspendarii le-a fost fatala napoletanilor in lupta pentru titlu.

Argentinianul e unul dintre cei mai ravniti jucatori ai acestei veri, iar Liverpool pare echipa care il doreste cel mai mult. 

Cu toata ca virgula "cormoranii" au terminat abia pe pozitia a 8-a in Premier League si dintr-un anumit punct de vedere, mutarea pe Merseyside ar putea fi considerata un pas inapoi, atacantul pare fi foarte tentat sa lucreze cu Jurgen Klopp. O suma de transfer in jurul a £40m ar putea fi suficienta pentru a-i determina pe Napoli sa-si cedeze starul. Ar fi o lovitura uriasa pe care ar primit-o Mourinho si Manchester United.

 

Liverpool castiga Premier League in sezonul viitor 10.00

 

Mourinho a pus ochii pe un portar

Sergio Romero e un portar care pare resemnat si nu e capabil sa-i ofere o concurenta acerba lui David De Gea, iar in vederea mentinerii lui De Gea pe Old Trafford, Mourinho doreste sa ii aduca un plus de competitie pentru postul de titular.

Portarul pe care portughezul l-a identificat in vederea acestui rol e Jordan Pickford, tanarul goalkeeper in varsta de doar 22 de ani, de la Sunderland. Internationalul englez de tineret a impresionan in acest sezon pentru "pisicile negre", dar si la nivel international. Sam Allardyce pare decis sa ii ofere un loc de titular in sezonul urmator.

Tentantia numita Manchester United e insa una foarte mare, aproape de nerefuzat. Portarul a semnat recent un contract pe 5 ani, iar daca vor dori sa-l aduca pe Old Trafford, United cu siguranta vor trebui sa scoata o suma importanta.

 

Man United castiga Premier League in sezonul viitorul 5.50