Pariuri Premier League: 8 statistici vitale privind disputa Arsenal - Liverpool


1. In fiecare din ultimele 6 partide disputate in toate competitiile, "tunarii" au reusit sa marcheze cel putin doua goluri. 1.81 e valoarea cotei ca si astazi, echipa gazda sa inscrie de cel putin doua ori.

 

2. "Cormoranii" au obtinut un singur rezultat de egalitate in ultimele 10 deplasari sustinute de ei in campionat. In turul de pe Anfield am avut parte de un rezultat de egalitate, iar cota ca astazi sa avem din nou un meci indecis e 3.70.

 

3. Acest derby dintre Arsenal si Liverpool e meciul cu cele mai multe hattrick-uri din istoria Premier League, 5 la numar. Olivier Giroud traverseaza o forma excelenta si e principalul favorit la realizarea unei asemenea performante, cota fiind 31.00

 

4. Formatia lui Wenger traverseaza o forma excelenta privind disputele de pe teren propriu, reusind o serie impozanta de 8 succese consecutive, prima din ultimii 10 ani. Azi sunt din nou favoriti la castigarea acestui meci si bifarea celui de-al 9-lea succes consecutiv, cota fiind 1.82.

 

5. In 7 din ultimele 10 intalniri directe disputate in toate competitiile intre Arsenal si Liverpool, ambele echipe au reusit sa marcheze. Forma ofensiva traversata de cele doua echipe recomanda varianta unui nou meci cu goluri in ambele porti, pentru cota 1.77.

6. Ultima partida directa disputata pe Anfield Road a fost una foarte tensionata. Fabio Borini a vazut cartonasul rosu, incasand doua galbene in doar 2 minute de joc. Noi oferim valoarea 3.00 pentru un nou meci "cu scantei", in care arbitrul va arata cel putin un cartonas rosu. 

 

7. In 4 din ultimele 5 dispute directe din campionat, s-au inregistrat cel putin 12 lovituri de la coltul terenului. Unibet va ofera cota 2.05, ca si azi acest target al cornerelor sa fie atins.

 

8. "Tunarii" par sa fie blestemati privind disputele de pe Emirates in fata celor 4 mari rivale, Chelsea, Manchester City, Manchester United si Liverpool. Ei au castigat un singur meci din ultimele 11 gazduite, alaturi de alte 7 remize, respectiv 3 infrangeri. Formatia antrenata de Rogers are cota 2.02 pentru a evita infrangerea pe Emirates.

 

 Nu uita de super-promotia prin care Unibet va rambursa toate pariurile pierzătoare de tip Scor corect, Pauză / Final, Primul marcator și Ultimul marcator de până la 500 RON la orice meci din Premier League unde se marchează un gol în prelungiri.