Pariuri Premier League: 12 statistici utile privind meciurile zilei din etapa intermediara


1. Manchester City au pierdut la zero fiecare din ultimele trei jocuri de campionatin care i-au gazduit pe "vulpile" de la Leicester City (0-3, 0-1 si 0-1). 12.00 e valoarea cotei pentru un nou succes al oaspetilor pe Etihad.

 

2. Man. United au reusit sa marcheze cel putin doua goluri in 9 din ultimele 11 deplasari pe St. James' Park sustinute in toate competitiile. 1.98 e cota ca United sa inscrie si astazi cel putin doua goluri in poarta "cotofenelor".

 

3. Theo Walcott a fost singurul marcator al "tunarilor" in precendentele lor doua vizite pe Loftus Road. Atacantul lui Wenger e unul dintre favoriti la marcarea unui gol si diseara, avand cota 2.40 pentru o reusita.

 

4. 1-1 au fost scorurile inregistrate in fiecare din ultimele trei vizite a celor de la Everton, pe arena celor de la Stoke. Acesta e cel mai probabil scor in viziunea noastra si pentru diseara, cota oferita fiind 6.50.

 

5. Harry Kane e cel mai prolific atacant din Premier League in ultimele etape, reusind 12 goluri in ultimele 11 etape disputate. 2.00 e cota ca senzatia din ofensiva lui Spurs sa fie si azi prezent pe tabela.

 

6. Jose Mourinho e neinvis in cele sapte partide disputate contra West Ham, reusind sase victorii si o singura remiza. El a obtinut succese la zero in fiecare din ultimele patru dispute directe. 2.45 e cota sa asistam din nou la o victorie fara gol primit a lui Chelsea.

 

7. Burnley au suferit infrangeri la zero in ultimele sapte partide contra Liverpool. Oaspetii acestui meci au incasta cele mai multe goluri in urma unor lovituri de cap din intreg campionat, 12 la numar. Martil Skrtel e unul din expertii jocului aerian pentru Liverpool. O reusita a sa in urma unei lovituri de cap are cota 12.00.

 

8. Sergio Aguero a fost implicat activ in 5 din golurile marcate de formatia sa in ultimele trei etape de campionat. Argentinianul a marcat trei goluri si a furnizat doua asisturi in aceasta perioada. El e favorit la deschiderea scorului, avand cota 3.65.

 

9. Newcastle e echipa din Premier League cu cel mai mare procentaj de goluri marcate in repriza secunda, 69%. Oferim o cota tentanta de 3.70 ca atat ei, cat si Man. United sa reuseasca sa fie prezente pe tabela dupa minutul 45. 

 

10. Niciodata in acest sezon, "tunarii" de la Arsenal nu au izbutit doua victorii consecutive in deplasarile acestui sezon. Ei s-au impus in week-end pe terenul lui C. Palace, iar daca traditia se va pastra, cota de 2.75 pentru ca QPR sa evite infrangerea diseara, pare valoroasa.

 

11. Peter Crouch traverseaza o forma foarte buna pentru Stoke, iar patru din ultimele sase goluri marcate, au fost in urma unor lovituri de cap. Alaturi de Alan Shearer, el e detinatorul recordului in Premier League, privind acest gen de executii. Agentia noastra are cota 7.50 pentru o noua reusita a sa in urma unei lovituri de cap.

 

12. Liverpool are o serie de cinci meciuri fara gol primit, in ultimele sapte etape de Premier League. "Cormoranii" se pot lauda, de asemenea, ca au castigat la zero fiecare din ultimele sapte meciuri in care i-au gazduit pe Burnley. 2.18 e valoarea cotei ca acest scenariu sa se repete.

 

Nu uita de super-promotia prin care Unibet va rambursa toate pariurile pierzătoare de tip Scor corect, Pauză / Final, Primul marcator și Ultimul marcator de până la 500 RON la orice meci din Premier League unde se marchează un gol în prelungiri.