Pariuri Premier League: 10 statistici vitale privind partida Leicester - Chelsea


10. Leicester au trecut de Chelsea cu 2-1 in meciul disputat in campionat trecut. A fost ultimul joc al lui Mourinho pe banca londonezilor, dupa acel joc el fiind dat afara.

9. In acest sezon, Chelsea a trecut deja de doua ori de Leicester, 3-0 acasa in campionat si 4-2 in depalsarea din EFL Cupa.

8. Chelsea au castigat in doua din ultimele lor trei vizite pe Kings Power Stadium. Trupa lui Conte va cauta azi victoria, dupa ce in runda precedenta Spurs le-au pus capat unui sir de 13 succese consecutive. 

Urmareste rezumatul victoriei lui Leicester cu 2-1, din sezonul precedent

7. Leicester au castigat doar doua din ultimele 11 etape de Premier League (alaturi de 4 remize si 5 esecuri). Ambele victorii au venit in fata propriilor fani.

6. Riyad Mahrez va lipsi in acest meci deoarece e plecat cu selectionata Algeriei in Cupa Africii. Au trecut aproape doi ani de zile de la ultimul meci in care Mahrez a absentat pe King Power Stadium.

5. Jamie Vardy a marcat cinci goluri in acest sezon de Premier League. Anul trecut, dupa 20 de etape, atacantul englez avea deja 15 reusite.

4. Diego Costa (14) e golgheterul Premier League pana in prezent si pana in aceasta etapa nu s-a intamplat sa nu marcheze in doua etape la rand. Runda precedenta a terminat-o fara gol, in esecul de la Spurs.

3. Pedro nu a contribuit decisiv la vreun gol in ultimele 8 partide in care a evoluat. Cu toate astea, ofensivul jucatori iberic a fost decisiv la 10 din golurile lui Chelsea din acest sezon (5 reusite si 5 pase decisive).

2. Leicester au incasat deja 31 de goluri in actuala stagiune. Sezonul trecut au castigat titlul cu doar 36 de goluri incasate la finalul editie 2015/2016.

1. Chelsea se lauda cu cea mai buna defensiva din acest campionat. Echipa lui Conte nu a primit gol in 11 dintre etape. In sezonul trecut ei au terminat campionatul cu doar 9 meciuri in care nu au primit gol.