Pariuri Premier League: 10 statistici vitale privind partida Everton - Sunderland


10 Sunderland au castigat ultimele doua intalniri contra Everton pe Goodison Park. Cota pentru un nou succes al trupei lui Pantilimon e 7.00.

9. Inaintea acestor doua victorii succesive, Everton era neinvinsa acasa in 11 meciuri consecutive contra Sunderland, castigand noua si remizand alte doua. Gazdele au 1.48 la victorie.

8. Sunderland au cedat o singura partida din ultimele cinci dispute directe cu Everton, castigand trei si remizand intr-una singura. Cota ca ei sa nu piarda in aceasta deplasare e 2.75.

7. Victoria "pisicilor negre" in fata lui Newcastle, din week-end-ul trecut, a fost primul lor succes in cele 13 etape scurse din acest campionat. Ei au cedat 7 meciuri si au remizat in alte cinci. Everton are 1.11 pentru a evita infrangerea.

6. Everton au marcat de doar doua ori in ultimele cinci dispute directe contra Sunderland. Oaspetii acestei intalniri au cota 11.00 pentru a mentine poarta inchisa si astazi.

Leeds United v Everton - Pre Season Friendly : News Photo

5. Singura victorie a lui Sunderland in cele 16 dispute contra lui Everton a venit in Mai. Ei au castigat cu 2-0, iar repetarea acestui scenariu e apreciata la 14.00.

4. Sam Allardyce nu a mai invins-o pe Everton in calitate de manager din August 2010, cand reuseau sa se impuna acasa cu 1-0. Atunci o antrena pe Blackburn Rovers. Cota pentru 0-1 e 21.00.

3. Roberto Martinez a castigat toate cele patru dispute contra Allardyce, in calitate de manager al lui Everton. "Caramelele" au cota 2.50 pentru a se impune fara gol primit. 

2. Yann M'Vila a furnizat trei pase de gol in ultimele sale trei jocuri pentru Sunderland. Cota ca el sa reuseasca sa marcheze azi e 17.00.

1. Ross Barkley si-a egalat deja cel mai bun sezon al carierei in Premier League, 2013/2014, cand a marcat 3 goluri si a furnizat 3 pase de gol. Mijlocasul are 7.50 ca sa deschida scorul pe Goodison Park.