Pariuri Premier League: 10 statistici vitale privind meciul Tottenham - Manchester City


10. Manchester City au suferit patru infrangeri consecutive in recentele deplasari. Tottenham inca mai au la victorie cota 3.50.

9. Formatia lui Manuel Pellegrini nu a pierdut 5 meciuri la rand in deplasarile din Premeir League din Aprilie 2006. 1.32 e valoarea cotei ca cetatenii sa evite infrangerea in partida de diseara.

8. Echipa din Manchcester a castigat sapte din ultimele opt dispute contra celor de la Tottenham. Oaspetii acestei intalniri au cota 2.07 pentru a se impune si azi pe White Hart Lane.

7. Spurs au castigat doar 8 puncte din disputele acestui sezon contra formatiilor din TOP6. Gazdele au astazi 1.79 pentru a reusi sa evite infrangerea in fata campionilor.

6. In turul campionatului, City s-a impus pe Etihad de o maniera categorica, 4-1. Reeditarea acelui scenariu de scor are astazi valoarea 28.00.

FBL-ENG-PR-MAN CITY-TOTTENHAM : News Photo 

5. Meciul tur a fost o partida "nebuna" cu nu mai putin de patru penaltyuri acordate, din care s-au marcat doar doua. Tottenham si City au cota 8.00, respectiv 7.00, pentru a transaforma diseara o lovitura de pedeapsa. 

4. Sergio Aguero a fost autorul singurelor goluri marcate din penalty in acel meci. Argentinianul se simte foarte confortabil in ultimele dispute contra Tottenham, el marcand noua goluri in ultimele sase dispute contra londonezilor. Agentia Unibet ii ofera cota 4.60 pentru a deschide scorul.

3. Tottenham au reusit sa inchida poarta intr-o singura partida din ultimele 11 disputate in campionat. 7.50 e valoarea cotei pentru un succes la zero al lor in fata lui City.

2. Edin Dzeko are si el sase goluri marcate in ultimele sase dispute contra celor de la Tottenham, insa patru dintre ele au fost inscrise intr-o singura partida. 2.50 e cota care-i e atribuita pentru o noua reusita diseara.

1. Christian Eriksen a reusit sapte goluri decisive, care au adus victoria echipei sale in acest sezon, mai mult ca oricare alt fotbalist din Premier League. Cota ca danezul sa inscrie o dubla astazi are valoarea 21.00.