Pariuri Premier League: 10 statistici vitale privind meciul Sunderland - Chelsea


10. Sunderland i-au invins pe Chelsea de doua ori in precedentul sezon, dupa ce nu mai castigasera in fata acestora din Noiembrie 2010. Victoria "pisicilor negre" astazi e apreciata la cota 8.50.

9. Sunderland au castigat cu 2-1 pe Stanford Bridge in ultima partida directa, Fabio Borini reusind golul victoriei pentru formatia lu Gustavo Poyet, intr-un meci in care au fost dominati clar de Chelsea, 7-23 raportul suturilor. 3.05 e cota ca echipa gazda sa nu piarda astazi.

8. Meciul din sezonul trecut disputat pe Stadionul Luminii a consemnat victoria lui Sunderland cu scorul de 4-3, intr-o partida ciudata in care s-au expediat doar 8 suturi pe spatiul portii. Un nou thriller cu cel putin 7 goluri, are astazi valoarea 25.00.

7. Chelsea sunt neinvinsi in acest sezon dupa 19 partide disputate si au o serie de trei victorii consecutive. 1.37 e cota pentru ca diseara sa reuseasca un nou succes.

6. Sunderland sunt neinvinsi si ei in ultimele trei runde, ultimele doua jocuri ale lor consemnand remize. Un nou rezultat de egalitate are astazi cota 4.70.

5. Ambele formatii au marcat in 10 din ultimele 12 intalniri directe. Exista sanse bune ca scenariul sa se repete si de aceasta data, iar cota oferita de noi e una foarte tentanta, 1.95.

4. Internationalul spaniol, Diego Costa, a marcat in acest sezon 12 goluri in 16 aparitii pentru club si nationala, reusind sa puncteze deasemenea in ultimele doua etape de Premire League. Azi e favorit sa fie cel care deschide scorul, 3.65.

3. Doar Manchester CIty cu 18.4, respectiv Arsenal cu 17.3, au mai multe suturi / meci decat Chelsea, care are 15.4 "Albastrii" lui Mourinho au cota 2.12 pentru a reusi sa puncteze in ambele reprize.

2. Golgheterul lui Sunderland, Steven Fletcher, are patru goluri marcate in acest sezon, vorbim de doua duble in partidele contra Stoke si Crystal Palace. Scotianul e apreciat astazi cu valoarea 5.00, pentru a marca.

1. Didier Drogba a reusit in partida de Champions League contra lui Schalke cel de-al patrulea sau gol in acest sezon, incheind o serie de patru meciuri consecutive fara reusita. Un pariu flexibil in care ivorianul ar marca, intr-un succes cu 3-0 al lui Chelsea, are cota 15.00 la agentia noastra.

 

Consulta acum cele 162 de tipuri de pariuri pe care le avem pentru meciul Sunderland - Chelsea