Pariuri Premier League: 10 statistici vitale privind meciul Manchester City - Everton


10. City au castigat ambele partide ale sezonului trecut contra lui Everton, pentru prima data din 1981 pana in prezent. 1.48 e cota unei noi victorii a lor, diseara pe Etihad.

9. Formatia din Manchester au castigat cu 3-1 partida din campionatul trecut, o partida extrem de tensionata in care s-au aratat nu mai putin de 9 cartonase galbene. Repetarea aceluiasi scor e apreciata la cota 10.00.

8. Ultimul succes al lui Everton pe terenul lui City dateaza din decembrie 2010, atunci cand penaltyul executat de Baines in prima repriza aducea victoria "caramelelor" cu scorul de 2-1. Astazi avem cota 6.50 pentru 2 solist.

7. Victoria cu 4-1 obtinuta de City in aceasta saptamana, pe terenul cleor de la Sunderland, a fost a patra la rand. E prima secventa de acest gen de la forcingul din finalul sezonului trecut, care le-a adus si titlul. 1.13 e cota ca astazi City sa nu piarda.

 

Secvente din egalul 2-2 inregistrat intre City si Everton intr-un meci jucat in 1981 in Cupa FA:

6. Sergio Aguero a reusit o dubla marti impotriva celor de al Sunderland. Argentinianul are 19 reusite in 22 de meciuri disputate in acest sezon. El are cota 3.75 pentru a deschide scorul. 

5. Egalul din ultimul meci al lui Everton, 1-1 cu Hull pe teren propriu, in ciuda aspectului negativ, confirm o serie solida a lui Everton fara infrangere. Ei au pierdut un singur joc din ultimele 10 disputate. 4.50 e cota ca oaspetii sa obtina egalul diseara.

4. Romelu Lukaku a fost marcatorul golului lui Everton impotriva lui Hull, a treia sa reusita in ultimele patru meciuri pentru caramele. El are cota 3.45 sa inscrie diseara. 

3. City expediaza in medie 17.9 suturi / meci in Premier League, cea mai mare medie din acest sezon. 3.50 e cota ca echipa gazda sa castige ambele reprize.

2. Leighton Baines are 9 assisturi furnizate in acest sezon in campionat si Europa League, plus alte trei goluri marcate. Ofensivul fundas al lui Everton are cota 9.50 pentru a marca.

1. Stevan Jovetic a reusit sa marcheze al patrulea sau gol din acest sezon in poarta lui Sunderland. El are doua goluri marcate in ultimele patru etape si are cota 5.75 pentru a fi el cel care inchide tabela si marcheaza ultimul gol.

 

Pariaza acum si pe restul partidelor din Premier League