Pariuri Premier League: 10 statistici vitale privind disputa Stoke - Chelsea


10. Victoria lui Chelsea in meciul de miercuri cu Dinamo Kiev a pus capat unei serii de patru meciuri consecutive fara victorie, in toate competitiile. Londonezii au cota 2.05 sa castige, ceea ce ar fi doar al doilea succes din ultimele sase dispute. 

9. Albastrii au castigat sase din ultimele sapte dispute de Premier League contra Stoke si au 3.45 pentru a trece si astazi, pe stilul pauza/final.

8. Cele doua echipe au remizat 1-1 in meciul disputat luna trecuta in Cupa Ligii. Stoke s-au calificat insa mai departe, dupa ce au castigat in urma loviturilor de departajare cu 5-4. A fost primul rezultate de egalitate din ultimele opt intalniri directe. Continuarea acestui trend al remizelor e apreciata la 3.45.

7. In cazul in care vor trece de Chelsea, formatia din Stoke ar egala cea mai buna suma de puncte castigate dupa 12 etape, in istoria lor. Se intampla in sezonul 2009/2010. 3.80 e cota pentru 1 solist.

6. "Olarii" nu s-au descurcat prea bine in jocurile de pe teren propriu din acest sezon, reusind o singura victorie, alaturi de o remiza si alte trei infrangeri. Cota ca ei sa nu castige meciul de azi e 1.29.

5. In cazul in care vor primi si astazi doua goluri, Chelsea ar ajunge la sapte deplasari succesive in Premier League, in care au incasat de la doua goluri in sus. Recordul negativ a fost stabilit in Decembrie 1990, cand londonezii au avut o astfel de serie ce a numarat opt partide. 2.18 e valoarea atribuita pentru peste 1.5 reusite in poarta londonezilor.

4. Asmir Begovic, fostul portar al celor de la Stoke, a primit 16 goluri in primele sale opt partide ca titular in tricoul lui Chelsea. In sezonul trecut, cand a imbracat tricoul celor din Stoke, el a incasat doar 11 goluri, dupa primele opt etape. Cota ca Begovic sa inchida poarta e 2.48.

3. Willian a marcat golul victoriei pentru Chelsea in disputa de miercuri contra Dinamo Kiev. E al cincilea gol al sezonului pentru mijlocasul brazilian care in perioada Septembrie-Octombrie a punctat in patru meciuri succesive. El are cota 4.80 pentru a puncta si diseara.

2. Stoke au expediat doar doua suturi pe poarta in egalul blanc contra celor de la Newcastle, inregistrat in etapa trecuta. Ei au o serie de 266 de minute fara gol marcat in Premier League. Peter Crouch e jucatorul favorit sa sparga aceasta serie nefasta, la cota 3.95.

1. Jonathan Walters a marcat cel de-al doilea gol al carierei impotriva lui Chelsea, in meciul de Cupa Ligii ce s-a disputat in Octombrie. Internationalul irlandez a marcat a marcat prima data contra echipei lui Mourinho in Aprilie 2011. El are 8.50 pentru a deschide scorul.