Pariuri Premier League: 10 statistici vitale privind disputa Southampton - Arsenal


10. Southampton au invins-o pe Arsenal de doua ori in sezonul trecut (o data in campionat si o data in Capital One Cup). Inaintea acestor succese, "sfintii" nu mai castigasera in fata tunarilor din Noiembrie 2002. Ei au cota 3.60 azi pentru o victorie.

9. "Sfintii" au deschis scorul in fiecare din ultimele trei dispute contra Arsenal gazduite pe St Mary's Stadium. Elevii lui Koeman au cota 2.20 sa marcheze primii si astazi. 

8. Southampton sunt fara victorie de 6 etape, perioada in care au obtinut 1 egal si alte 5 esecuri, cea mai modesta serei a lor din Noiembrie/Decembrie 2014. Arsenal au cota 2.05 pentru o victorie. 

7. Londonezii au castigat ultimele lor patru partide cu un scor general de 10-2. Cot ca ei sa castige la zero disputa de pe St Mary's e 3.70

6. Internationalul francez Olivier Giroud a marcat Luni golul sau cu numarul 17 in acest sezon, reusit in victoria cu 2-1 in fata celor de la Manchester City. Giroud a reusit sa inscrie 6 goluri in ultimele 4 meciuri si azi are 2.40 sa fie prezent pe tabela. 

5. Mesut Ozil a fost creatorul ambelor goluri ale tunarilor in disputa cu City si a ajuns la nu mai putin de 15 pase decisive in acest sezon. El are 4.90 sa marcheze. 

4. "Sfintii" au marcat doar patru goluri in ultimele sapte partide, iar cota ca ei sa isi continue agonia din atac si sa nu marcheze si azi e 2.75

3. Arsenal au a doua cea mai buna rata de suturi per meci din Premier League (16.20), in timp ce Southampton sunt pe locul 5 din acest punct de vedere (14.7). 6.75 e cota sa asistam la un meci cu cel putin 5 goluri pe tabela. 

2. Graziano Pele are o medie de 3.3 suturi per meci, care il claseaza pe pozitia a 8-a in Premier League in acest sezon, privind acest parametru. Cu toate astea, italianul a marcat doar 6 goluri in aceasta editie de campionat. 6.75 e valoarea ca el sa deschida scorul.

1. Reusita lui Theo Walcott impotriva lui Manchester City a fost prima a internationalului englez, din Septembrie. Din cele 29 de suturi expediate de Theo in acest sezon, doar cinci dintre ele au venit in primele 15 minute de joc. Walcott are 6.25 sa faca 1-0 pentru Arsenal.