Pariuri Premier League: 10 statistici vitale privind disputa Liverpool - Arsenal


10. Ultimul meci direct dintre cele doua formatii a fost consemnat in August si a marcat o remiza alba. A fost primul 0-0 intre cele doua formatii, din Ianuarie 1999. De asemenea ambele intalniri directe din sezonul trecut s-au terminat 0-0, iar continuarea acestui trend are cota 11.50.

9. Ultimele doua rezultate directe de pe Anfield au fost remize. Aceasta serie vine dupa alte trei meciuri succesive disputate pe Merseyside, care s-au terminat fara egal. O noua remiza e apreciata azi la cota 3.53.

8. Arsenal au castigat 8 din ultimele 10 dispute inaintea acestui meci. "Tunarii" au incasat un singur gol in ultimele trei partide. Cota lor pentru victorie azi e 2.52.

7. Londonezii au deschis scorul in 8 din ultimele lor 10 intalniri, in timp ce "cormoranii" au incasat primul gol pe tabela in trei din ultimele sase partide. Elevii lui Wenger au 1.80 sa deschida scorul pe Anfield.

6. Liverpool au marcat 3 sau mai multe goluri in doar 3 din cele 20 de partide disputate in era Jurgen Klopp. Astazi au valoarea 6.10 pentru a scutura de cel putin 3 ori poarta tunarilor.

5. Christian Benteke a punctat de 7 ori in acest sezon, insa nu a reusit sa sparga gheata in cele trei meciuri jucate in 2016. Atacantul belgian al celor de la Liverpool are 6.10 pentru a deschide scorul.

4. De partea cealalta, francezul Olivier Giroud a marcat cel de-al 18-lea sau gol in acest sezon pentru Arsenal si nationala. S-a intamplat in succesul cu 3-1 al celor de la Arsenal, Sambata in Cupa FA contra Sunderland. Giroud a marcat doar un gol in ultimele patru intalniri, dupa ce reusise o secventa remarcabila inainte, cu sase reusite in patru partide. El are 2.60 pentru a marca diseara in orice moment. 

3. Liverpool sunt neinvinsi in ultimii 10 ani in primul meci de campionat de pe teren propriu in Noul An, reusind 6 victorii si 4 eecuri. Astazi echipa lui Klopp are cota 2.90 pentru a obtine victoria.

2. Petr Cech a reusit sa inchida poarta tunarilor in doar 3 partide din totalul de 13 pe care le-a disputat pe Anfield in toate competitiile. Portarul lui Arsenal are cota 4.00 pentru a incasa minim un gol in fiecare din reprize.

1. Mesut Ozil a fost implicat activ prin gol sau pasa de gol de 19 ori (3 goluri, 16 pase decisive), in cele 19 aparitii ale sale in acest sezon. Internationalul german are cota 5.00 pentru a marca diseara.