Pariuri Premier League: 10 statistici vitale privind disputa Chelsea - West Ham


10. Chelsea e neinvinsa in ultimele 10 meciuri de Premier League disputate acasa contra lui West Ham (7V, 3E). Azi au cota 1.64 pentru a obtine un nou succes.

9. West Ham au reusit sa-i invinga cu 2-1 in meciul disputat sezonul trecut pe Upton Park, punand astfel capat unei serii de cinci meciuri fara victorie in fata rivale locale. West Ham are azi cota 5.65 sa obtina un nou succes.

8. Cele doua formatii au remizat 2-2 in meciul disputat sezonul trecut pe Stanford Bridge. Acel rezultat a fost abia a doua remiza din ultimele 11 meciuri directe. Un scor identic inregistrat azi are valoarea 17.00.

7. Chelsea si West Ham, alaturi de Everton, au fost echipele cu cele mai multe egaluri inregistrat in sezonul trecut, 14. Un nou meci indecis e disponibil in oferta agentiei noastre la cota 4.20.

Urmareste celebra victorie a lui West Ham, 4-1 cu Chelsea, din Mai 1988

6. West Ham au marcat cel putin un gol in fiecare din ultimele lor 13 meciuri de Premier League. Doar Leicester (18) si Liverpool (14) au serii mai lungi. "Ciocanarii" au cota 5.20 sa conduca dupa primele 45 de minute de joc.

5. Chelsea au castigat doar cinci meciuri disputate pe teren propriu in tot campionatul trecut. Cel mai recent triumf al lor pe Stanford Bridge dateaza din Februarie 2016, cand i-au depasit cu 5-1 pe cei de la Newcastle. West Ham are cota 2.38 pentru a evita infrangerea diseara pe Stanford Bridge.

4. Lui Chelsea ii mai trebuie un singur gol pentru a atinge borna de 5000 goluri in prima devizie, respectiv 900 de goluri pe teren propriu in Premier League. Formatia lui Antonio Conte are cota 1.38 pentru a deschide scorul in acest meci.

3. Andy Carroll a marcat 9 goluri pentru West Ham in sezonul precedent, iar in prezent traverseaza o forma foarte buna. Puternicul varf englez a reusit o dubla in infrangerea suferita cu 2-3 in fata lui Juventus, la inceputul lunii August. Andy are cota 4.00 pentru a inscrie azi.

2. Antonio Conte, noul manager al celor de la Chelsea, a castigat trei titluri consecutive in Serie A intre anii 2011 si 2014. Torinezii au incastat doar 67 de goluri in acesti trei ani si cu siguranta italianul va avea o abordare defensiva in mandatul sau la Londra. Chelsea are cota 2.28 pentru a inchide poarta in fata lui West Ham.

1. Eden Hazard a marcat toate cele patru goluri din sezonul precedent in ultimele cinci etape de Premeir League. Internationalul begian are cota 5.80 pentru a deschide scorul cu "ciocanarii".