Pariuri Premier League: 10 statistici vitale privind disputa Chelsea - West Ham


10. Chelsea au castigat 12 din ultimele 16 partide directe disputate in compania celor de la West Ham. Gazdele sunt favorite si astazi, avand cota 1.32 la victorie.

9. Sam Allardyce a castigat doar 2 din cele 21 de partide disputate contra lui Chelsea in campionat, remizand in alte 6 si pierzand 13. O victorie a oaspetilor diseara e apreciata la cota 10.00.

8. Gazdele acestui meci sunt neinvinse in ultimele doua partide disputate de Boxing Day, reusind 5 victorii si 4 remize. 1.06 e cota ca trupa lui Mourinho sa evite infrangerea si astazi. 

 

7. "Ciocanarii" reusisera trei victorii consecutive de Boxing Day, pana la infrangerea in fata lui Arsenal din sezonul trecut. 3.55 e cota ca formatia antrenata de Allardyce sa nu piarda astazi pe Stanford Bridge.

6. Ultima victorie a lui West Ham pe Stanford Bridge dateaza din urma cu 12 ani, in 2002 formatia din vestul Londrei reusea o victorie impozanta cu 3-2. Un succes identic e apreciat astazi la cota 61.00

5. Aceea a fost ultima performanta notabila a lui West Ham pe stadionul lui Chelsea. In prezent oaspetii de astazi nu au reusit sa inscrie pe Stanford in patru din ultimele lor cinci vizite. O victorie la zero a formatiei lui Mourinho are cota 2.06.

4. Doar 6 goluri au fost inscrise in ultimele 5 jocuri ale lui Chelsea de Boxing Day. Pastrarea acestei traditii si materializarea ei intr-un nou meci cu sub 1.5 goluri, are cota 4.70.

3. 0-0 a fost scorul care s-a inregistrat in ultima intalnire directa dintre aceste doua formatii. Acelasi scor are astazi cota 15.00.

2. Meciul direct disputat in turul campionatului trecut pe Upton Park a consemnat succesul formatiei lui Mourinho cu 3-0, disponibil la cota 8.50.

1. Loic Remy a reusit sa marcheze in fiecare din ultimele doua aparitii ale sale contra "ciocanarilor". 4.60 e cota francezul sa deschida scorul astazi.

 

Pariaza pe etapa de Boxing Day din Premier League