Pariuri Premier League: 10 statistici vitale privind disputa Chelsea - Manchester United


10. Manchester United au pierdut cu Chelsea de nu mai putin de 16 ori in Premier League, mai mult ca in fata oricarei alte echipe. Londonezii sunt favoriti la victorie si astazi, avand cota 2.12.

9. Chelsea sunt neinvinsi in ultimele 6 dispute de campionat contra lui Manchester United, castigand trei si remizand in alte trei. Gazdele au cota 1.30 pentru a nu pierde partida de astazi.

8. United au castigat doar un singur meci de Premier League, din ultimele 13 vizite pe Stanford Bridge, alte patru au fost remize, iar numarul infrangerilor a fost opt. Echipa lui van Gaal are cota 3.80 pentru un succes astazi.

7. Chelsea sunt neinvinsi in ultimele opt jocuri de campionat, perioada in care au obtinut trei victorii si alte cinci remize. Surprinzator insa, ei nu au legat niciodata doua victorii consecutive in acest sezon. Sansa dubla pentru United e apreciata azi la 1.79.

6. Echipa lui Guus Hiddink ar putea realiza astazi ce-a de-a patrua remiza consecutiva pe teren propriu in Premier League. Deloc improbabil, acest gen de rezultat indecis e disponibil astazi la cota 3.37.

Manchester United FC v PSV Eindhoven - UEFA Champions League : News Photo

5. Guus Giddink e neinvins in precedentele cinci intalniri directe pe care le-a avut cu Louis van Gaal, castigand patru dintre acestea si remizand o singura data. O victorie a lui Chelsea la zero e apreciata astazi la coat 3.20.

4. Manchester United au incasat doar doua goluri in ultimele patru dispute din toate competitiile. O victorie la lor obtinuta la zero are cota 5.60.

3. Waybe Rooney a scuturat poarta de 5 ori in ultimele 5 jocuri de Premier League. Capitanul lui United are cota 3.85 pentru a puncta si astazi pe Stanford Bridge. 

2. Rooney a fost implicat in 8 din ultimele 10 goluri ale "diavolilor rosii", marcand 5 si pasand decisiv la alte 3. Wayne are 7.00 pentru a deschide scorul astazi la Londra.

1. Juan Mata are o serie de 12 meciuri de campionat fara gol sau pasa de gol, cea mai lunga astfel de perioada de la periplul sau in Anglia. Ibericul are cota 5.60 pentru a inscrie in poarta fostei sale formatii.

Avem cel mai mare payback pe Premier League. Pariaza la Unibet!