Pariuri Premier League: 10 statistici vitale inainte de Arsenal - Chelsea


10. Chelsea sunt la o victorie distanta de a atinge cifra de 50 de succesul reportate in fata marii rivale Arsenal. Alte 47 de meciuri directe s-au terminat la egalitate, in timp ce 61 au fost esecuri. Oaspetii acestei partide au cota 3.95 pentru a se impune pe Emirates.

9. "Albastrii" sunt neinvinsi in ultimele 8 partide de campionat contra Arsenal. Ei au castigat 5 dintre aceste partide, in timp ce alte 3 au fost terminate la egalitate. Echipa anatrenata de Guus Hiddink are cota 1.87 pentru a-si mentine seria de invincibilitate. 

8. Arsenal au inregistrat 5 victori, 3 remize si 1 esec in ultimele 9 etape de Premier League. Formatia din nordul Londrei are cota 2.02 pentru a se impune astazi. 

7. Exceptand esecul suferit acasa la debutul sezonului, contra West Ham, "tunarii" sunt neinvisi pe teren propriu. Zestrea lor numara 7 victorii si 2 egaluri. Echipa lui Wenger are 1.29 pentru a nu pierde azi cu Chelsea.

6. Ultima victorie pe teren propriu impotriva lui Chelsea in Premier League dateaza din Decembrie 2010. Atunci Arsenal s-au impus cu scorul de 3-1. Reeditarea acelui scenariu e apreciat astazi la valoarea 17.00.

5. Chelsea sunt neinvinsi in ultimele patru meciuri disputate din 2010, trei din aceste patru partide terminandu-se cu scorul 0-0. Un nou egal blanc intre aceste doua echipe e disponibil la cota 10.00

4. Meciul tur disputat pe terenul lui Chelsea a fost adjudecat de "albastri" cu scorul de 2-0. Echipa lui Guus are cota 21.00 sa reproduca scorul inregistrat in tur, pe cand Chelsea era antrenata de Mourinho.

3. Cesc Fabregas e fara gol sau pasa de gol in ultimele 10 meciuri jucate in deplasare. Ibericul are cota 8.00 pentru a marca impotriva fostei sale formatii si a sparge seceta. 

2. In antiteza cu Cesc, Mesut Ozil a fost implicat in 19 goluri in ultimele sale 20 de meciuri jucate in campionat pentru Arsenal. Germanul are cota 9.50 pentru a deschide scorul in partida de astazi. 

1. Olivier Giroud nu a marcat niciodata impotriva lui Chelsea, de cand imbraca tricoul lui Arsenal. Francezul are nu mai putin de 8 partide fara gol impotriva albastrilor. El are cota 9.00 sa reuseasca astazi cel putin 2 goluri.