Pariuri Premier League: 10 statistici utile privind meciul Leicester - Everton


10. Campionii de la Leicester ar putea deveni prima castigatoare de titlu din istorie care acumuleaza sub 40 de puncte pe teren propriu, asta in cazul in care nu reusesc sa treaca de Everton. Cota ca Everton sa treaca de campioana ce a castigat 39 de puncte acasa e 4.15.

9. 13 din precedentele 19 dispute de Premier League dintre Leicester si Everton s-au terminat la egalitate. O noua remiza inregistrata azi e disponibila la cota 3.85.

8. Everton au nu mai putin de 14 remize in acest sezon, cel mai mare numar din campionat, alaturi de West Ham. O confruntare terminata cu scor blanc are cota 13.00.

7. Ultima victorie a lui Everton pe terenul lui Leicester dateaza din Decembrie 1997, un 1-0. Cota ca echipa campioana sa se impuna azi e 1.85.

6. Leicester sunt neinvinsi in ultimele 10 etape de Premier League, perioada in care au obtinut 7 victorii si alte 3 infrangeri. De partea cealalta, etapa precedenta Everton a pus capat unei serii de 7 meciuri consecutive fara victorie, castigand cu Bournemouth. Gazdele au cota 2.95 pentru a se impune azi pauza/final.

FBL-ENG-PR-LEICESTER : News Photo

5. Leighton Baines are sansa de a atinge azi borna de 350 de prezente in Premier League. El e fara victorie in cele 3 meciuri pe care le-a disputat contra "vulpilor" (1 egal, 2 infrangeri). Fundasul lateral are cota 10.00 sa inscrie azi.

4. Doar Harry Kane (25) si Sergio Aguero (23) au marcat mai multe goluri in acest sezon ca Jamie Vardy (22). Jucatorul anului in opinia "Football Writers' Association" are cota 4.20 sa deschida scorul.

3. Ryad Mahrz (17 goluri / 11 pase decisive) a contribuit decisiv la cele mai multe goluri in acest sezon de Premier League. Algerianul are cota 2.43 pentru a fi prezent azi pe tabela.

2. Romelu Lukaku a inscris 25 de goluri in acest sezon, insa nu a reusit sa puncteze pentru "caramele" in ultimele sapte etape. Atacantul belgian are cota 6.25 pentru a deschide scorul astazi.

1. Ambele echipe au fost prezente pe tabela de marcaj in fiecare din ultimele sase intalniri directe dintre Leicester si Everton. Data fiind miza inexistenta, sunt sanse foarte bune ca acest lucru sa se repete ai astazi, iar cota e 1.55.