Pariuri Premier League: 10 statistici privind disputa Arsenal - Liverpool


10. Liverpool a fost victima preferata a celor de la Arsenal. Cormoranii au suferit un total de 64 infrangeri in fata tunarilor, cu una mai multa decat au suferit in fata marii rivale Manchester United. Cota londonezilor pentru victorie e 1.72

9. Arsenal are un record impresionant privind ultimele 15 dispute de Premier League jucate acasa contra lui Liverpool: 8 victorii, 6 remize si 1 infrangere. 1.19 e cota ca elevii lui Wenger sa evite infrangerea si diseara.

8. Liverpool a marcat in cinci din ultimele sase vizite ale lor pe Emirates. Elevii lui Rodgers au cota 2.55, pentru a deschide scorul diseara la Londra.

7. Ultimele doua infrangeri ale lui Arsenal, de pe teren propriu, in primele doua meciuri ale sezonului, dateaza din anul 1949. 5.05 e cota ca ei sa piarda diseara in fata echipei din Liverpool.

6. Jucatorii lui Rodgers ar putea repeta startul de sezon 2013/2014, cand dupa primele trei etape au obtinut tot atatea victorii cu 1-0. Daca vor trece diseara de tunari cu 1-0, ei ar obtine din nou al treilea succes de acest gen, din tot atatea etape. Cota e 17.00.

FBL-ENG-PR-ARSENAL-LIVERPOOL : News Photo

5. Christian Benteke a marcat 12 goluri in ultimele sale 13 jocuri de campionat (pentru Liverpool si Aston Villa). Puternicul atacant belgian are cota 7.00 pentru a deschide scorul.

4. De partea cealalta, Olivier Giroud se lauda cu 42 de goluri in 99 de aparitii in campionat. Doar Thiery Henry (59), Ian Wright (56) si Adebayor (44) se lauda cu mai multe reusite in tricoul tunarilor, dupa 100 de meciuri. Francezul are cota 2.33 sa inscrie astazi.

3. Liverpool s-a simtit foarte bine impotriva lui Arsenal, in particular in etapele de Premier League ce au fost programate lunea. Cormoranii au trecut de Arsenal in doua din ultimele trei dispute programate la inceputul saptamanii, insa trebuie subliniat ca ultima partida programata astfel, le-a apartinut elevilor lui Wenger. Un egal e apreciat la cota 4.00

2. Alexis Sanchez nu a marcat inca pentru tunari in acest sezon, desi a expediat o medie de 5 suturi per meci in medie, in cele doua etape consumate din actuala stagiune. Internationalul chilian are cota 2.65 pentru a sparge gheata.

1. Londonezii se pot lauda cu cea mai mare medie de suturi (21) din Premier League in acest sezon, insa doar 6.5 dintre ele au fost pe cadrul portilor adverse. 5.75 e valoarea oferita de noi pentru un meci fara gol pentru trupa lui Wenger.