Pariuri Premier League: 10 statistici esentiale privind disputa Chelsea - Liverpool


10. Chelsea au pierdut un singur meci de campionat din ultimele opt disputate contra Liverpool, castigand trei si remizand in alte patru. Ei sunt favoriti azi al victorie, avand cota 2.30.

9. Liverpool au castigat patru din ultimele cinci partide pe care le-au disputat in zile de Vineri. Cota ca trupa lui Klopp sa se impuna si azi la Londra e 3.25.

8. Chelsea au pierdut un singur joc din cele pe care le-au disputat in Premier League in zilele de Vineri, reusind sa castige alte doua si sa remizeze trei. Cota ca trupa lui Conte sa nu piarda acest joc e 1.37.

7. Acest singur esec suferit de Chelsea in zilele de Vineri a fost in Decembrie 2013, cand aveau sa cedeze cu 2-4 in fata celor de la Charlton Athletic. Formatia de pe Merseyside are cota 66.00 pentru a castiga cu acelasi scor (4-2).

6. In meciul disputat intre cele doua formatii la Londra, Jurgen Klopp avea sa reuseasca prima victorie in calitate de manager al lui Liverpool. Scorul a fost 3-1, iar cota ca el sa se repete e 23.00.

5. Philippe Coutinho a reusit o dubla in victoria amintita din sezonul trecut de pe Stamford Bridge. Brazilianul a mai reusit o dubla in acest sezon, in meciul de deschidere de pe terenul lui Arsenal. Cota ca el sa reuseasca minim 2 goluri si azi e 21.00.

4. Formatia lui Klopp a reusit sa marcheze 50 de goluri in anul calendaristic 2016, mai mult ca orice alta formatie din Premier League. Chelsea are cota 4.40 pentru a reusi sa castige meciul fara a primi gol.

3. Liverpool au incasat gol in fiecare din precedentele opt deplasari din campionat. Ei au cota 6.25 pentru a reusi sa se impuna la Londra fara gol incasat.

2. Chelsea si Liverpool s-au intalnit in acest secol de mai multe ori ca orice alte formatii din fotbalul profesionist din Anglia. Nu mai putin de 52 de astfel de partide s-au consumat dupa anul 2000, iar cota ca cele doua sa imparta punctele in acest meci e 3.55.

1. Diego Costa a reusit sa inscrie in fiecare din cele patru meciuri de campionat ale acestui sezon. Atacantul londonezilor are cota 5.00 sa deschida scorul in acest meci cu Liverpool.