Chelsea vs Arsenal: 10 Statistici Vitale


10. Arsenal nu au mai invins-o pe Chelsea de aproape 3 ani de zile, ultimul succes fiind impozanta victorie a "tunarilor" cu 5-3 inregistrata chiar pe Stanford Bridge, in Octombrie 2011. Chelsea au castigat de atunci 3 din ultimele 5 intalniri directe, iar pentru azi, cota pentru victoria gazdelor e 1.90.

9. Doua din ultimele 5 intalniri directe disputate intre aceste doua formatii s-au terminat fara gol marcat, inclusiv partida tur de pe Emirates. O noua remiza alba are cota 9.00.

8. In ciuda faptului ca au dominat privind posesia balonului in meciul tur, avand 61.4%, Arsenal au trimis doar 2 suturi pe poarta tot meciul. Cota ca ei sa nu marcheze pe Stanford Bridge in acest meci e 2.35.

8. Elevii lui Mourinho au marcat cel putin 2 goluri in fiecare din ultimele 4 jocuri disputate pe teren proriu contra "tunarilor". Un succes cu 2-0 al gazdelor are cota 8.50.

6. Esecul din etapa trecuta, 0-1 pe terenul lui Aston Villa, a fost prima infrangere din campionat a lui Chelsea din 2014. Ei sunt in continuare singura echipa neinvinsa pe teren propriu in acest sezon de Premier League, 1.22 fiind cota ca ei sa nu piarda acest meci (1X).

5. Trei luni de zile au trecut de cand Arsenal nu a mai strans doua victorii succesive in campionat, iar forma de moment traversata contine doar 2 succese in ultimele 5 etape. Un succes al elevilor lui Wenger are cota tentanta 4.25.

4. Chelsea au castigat 4 din ultimele 6 partide disputate in Premier League, traversand o forma buna, indeosebit pe teren propriu, unde au 5 meciuri la rand in toate competitiile fara gol marcat. Albastrii au cota 3.05 pentru ca ei sa reuseasca sa "inchida poarta" si diseara.

3. Sami Eto'o a marcat primul gol al lui Chelsea in returul optimii cu Galatasaray, reusind sa marcheze in al doilea meci la rand, dupa ce avuse o "seceta" de 8 meciuri consecutive fara gol marcat. Camerunezul are cota 2.80 sa marcheze azi in poarta lui Arsenal.

2. Golul lui Tomas Rosicky impotriva lui Totenham a fost cel de-al treilea gol al sezonului pentru ceh, doua dintre aceste reusite fiind marcate in ultimele 3 partide. Cota pentru o noua reusita a cehului e deosebit de tentanta, 7.50.

1. Olivier Giroud ramane in continuare golgheterul lui Arsenal in acest sezon, avand 12 goluri marcate, in ciuda faptului ca a reusit doar 3 goluri in anul calendaristic 2014.Cota ca francezul sa deschida scorul pe Stanford Bridge e 8.50.