Preliminarii EURO 2016: Tot ce trebuie sa stii despre Romania - Ungaria


Daca in prima zi a etapei secunde a preliminariilor EURO 2016, surprizele nu au contenit sa apara, ieri am avut parte de o zi mult mai previzibila, principalele favorite reusind sa se impuna, insa nu fara emotii, Olanda si Italia suferind serios pentru victoriile obtinute.

Cel putin olandezii au avut nevoie de un gol dintr-o pozitie suspecta de offside, o eliminare controversata, plus un penalty usor acordat, pentru a se impune cu 3-1, in fata unei nationale a Kazakhstanului, care i-a condus doua treimi din meci.

Intr-un alt meci aparent dezechilibrat, Italia a avut nevoie de 82 de minute de joc, pentru a reusit sa se desprinda decisiv de Azerbaidjan, o alta reprezentanta a Orientului Mijlociu, care a fost foarte aproape sa produca surpriza. Chiellini a fost MVP-ul partidei, el reusind un "hattrick" in victoria cu 2-1 a Italiei, el reusind toate golurile, inclusiv cel al oaspetilor.

Astazi avem parte de ultimele meciuri programate din etapa secunda, cele mai interesante meciuri fiind Polonia - Germania si Romania - Ungaria, doua partide cu puternice conotatii istorico-sentimentale. Pentru meciul tricolorilor am reusi sa sintetizam cateva informatii utile, pe care le-am expus in randurile de mai jos.

Situatia dupa prima etapa

Fara dubii, Romania a fost principala performera in startul grupei de calificare, o victorie cu 1-0 obtinuta pe terenul principalei rivale la calificare, Grecia, i-au transformat pe elevii lui Piturca in principalii favoriti la castigarea grupei.

Agentia noastra le ofera romanilor cota 2.05 pentru a fi pe primul loc in grupa F, in timp ce o calificare la EURO 2016 si o clasare in primele doua pozitii, e apreciata cu 1.24.

Oaspetii nostrii de astazi au inceput dezamagitor campania, pierzand acasa cu 1-2 in fata Irlandei de Nord. Acest insucces le ofera abia sansa a 4-a de calificare in aceasta grupa, in prezent cota lor pentru a prinde una din primele doua pozitii, fiind 4.50, in fata lor e Finlanda, cu 2.90 la calificare.

Dupa aceasta etapa, Romania se va deplasa saptamana viitoare in Finlanda, in timp ce selectionata lui Pal Dardai va juca in Insulele Feroe.

 

Acendent moral incontestabil pentru tricolori

31 de ani au trecut de la ultima victorie a ungurilor in fata Romaniei. Se intampla in luna mai a anului 1981, de atunci selectionata tricolora nu a mai cunoscut infrangerea in fata marii rivale locale.

Mai mult decat atat, superioritata s-a materializat in victorii clare, fara drept de apel, spre exemplu, in 5 din ultimele 6 dispute directe, Romania a reusit sa se impuna in fata Ungariei, fara sa primeasca gol. Un scenariu similar diseara are cota 2.45 la agentia Unibet.

Tricolorii nu au avut emotii in ultimele trei dispute de la Bucuresti, de fiecare data au reusit sa castige la cel putin doua goluri diferenta. 3.00 e cota la agentia noastra ca elevii lui Piturca sa invinga oaspetii la handicap.

Ultimele doua dispute de acasa a consemnat prezenta tricolorilor pe tabela, in fiecare din cele doua reprize. O cota identica de 3.00 e asociata si acestui tip de pariu deosebit de versatil.

 

Echipele probabile si indisponibilii

Romania: Tatarusanu – Chiriches, Grigore, Goian, Rat – Hoban, Pintilii – Chipciu, Sanmartean, Maxim – Rusescu

Ungaria: Megyeri – Korcsmár, Kádár, Juhász – Lovrencsics, Varga, Kalmár, Stieber – Nikolić, Szalai, Dzsudzsák

Indisponibili: Marica (Romania) / Vanczak si Simon (Ungaria)

 

Declaratiile selectionerilor

Victor Piturca, Romania: Trebuie să jucăm în aceeași manieră în care am făcut-o în preliminariile trecute, la aceeași intensitate. Se știe rivalitatea istorică dintre România și Ungaria, dar pe mine mă interesează mai puțin acest lucru. Jucătorii trebuie să fie fair-play, spectatorii la fel, iar la final să ne bucurăm de cele trei puncte.

Pal Dardai, Ungaria: Tactica mea nu e secretă. Mîine vom ataca, nu ne vom închide în apărare.  Cunoaştem foarte bine ce ştie România despre noi şi ce nu ştie despre noi şi vom  încerca să profităm. Nu mă interesează ultimul meci dintre cele două echipe. Nu simt nici o presiune. Abia aştept jocul de mîine. Toată lumea e calmă. Consider că ne-am pregătit foarte bine.

Urmează două meciuri de o importanță maximă pentru reprezentativa națională de fotbal. Am creat o promoție specială pentru următoarele doua meciuri ale României. Astfel, când joacă România aveți dreptul la un Pariu Fără Risc pre-meci de 25 de RON. Cand joaca Romania mergi la oferta de bonusuri si accepta bonusul!

In cazul in care selectia ta (in valoare de minim 25 RON), din meciul Romaniei e pierduta, vei primi un pariu gratuit de 25 RON, pe care trebuie sa il rulezi de 5 ori, fara cota minima. In plus daca Romania pierde cele doua meciuri, toti cei care au folosit pariul fara risc vor primi 10 runde gratuite la Starburst de pe mobil, luni 13 octombrie si respectiv miercuri 15 octombrie.

Termenii si conditiile ofertei pot fi consultate de aici