Preliminarii EURO 2016: Romania are o deplasare dificila in Finlanda


Dupa cum bine stiti, selectionata Romaniei a remizat 1-1 in precedenta partida disputata in aceste preliminarii, meciul disputat sambata contra Ungariei, terminat 1-1, la Bucuresti. A fost un joc cu doua parti diferite, una in care nationala noastra a incantat, avand o posesie de 70%, in timp ce in repriza secunda am avut parte de deja celebra retragere in propria jumatate si conservarea rezultatului.

A fost o decizie care ne-a costat, Ungaria reusind sa egaleze in urma unei lovituri libere si chiar avand sansa victoriei, la marea ocazie din minutul 82. Una peste alta a fost un egal echitabil, care, paradoxal nu ne afecteaza foarte mult, asta deoarece in meciul care a urmat, Finlanda a remizat pe teren propriu cu Grecia, 1-1.

In urma acestor rezultate, ramanem in continuare mari favoriti atat la castigarea grupei F, unde avem cota 2.20, cat si la calificarea la EURO de pe una din primele doua pozitii, unde cota noastra e 1.30. Principala rivala ramane Grecia, care are 3.50 la castigarea grupei, respectiv 2.10 la ocuparea primelor doua pozitii, urmata de Finlanda cu 6.00, respectiv 2.50. Ungurii au abia a 4-a sansa, 10.00 fiind cota la triumful in grupa, respectiv 4.00 pentru a ocupa una din primele doua pozitii.

21:45 Finlanda 2.75, Egal 3.15, Romania 2.65

Cotele disponibile in acest moment pentru jocul din Finlanda, indica un echilibru aproape de perfectiunea matematica. Sansele celor doua echipe la victorie sunt foarte apropiate, cu observatia ca echipa lui Piturca are un mic avantaj.

Tricolorii nu au pierdut niciodata contra Finlandei, in 9 partide disputate, balanta indicand 6 victorii si 3 rezultate de egalitate. Privind disputele de la Helsinki, romanii au obtinut 2 victorii si 2 rezultate de egalitate. Un nou meci in care Romania ar termina partida neinvisa, are cota 1.44 la agentia noastra.

Pentru pariorii cu incredere mai mare in elevii lui Piturca, recomandam varianta DNB-ului, sau a handicapului astiatic 0, in favoarea Romaniei, selectii sinonime, unde avem cota 1.87, iar scenariile posibile sunt trei: Romania castiga, pariul e castigator, egal, miza e integral returnata, in timp ce o victorie a Finlandei, face ca pariul sa fie pierdut.

Ultimele doua dispute directe, cu caracter oficial, au avut loc in preliminariile pentru Campionatul Mondial din Germania 2006, atunci selectionata noastra reusind sa se impuna in fata Finlandei in ambele partide, insa de fiecare data victoria a fost la 1 singur gol diferenta. 4.35 e cota ca si diseara, Romania sa castige la limita.

Privind echipa gazda, observam o anumita particularitate in disputatele de pe teren propriu, in preliminariile EURO, in 5 din ultimele 7 astfel de partide, ambele formatii reusind sa fie prezente pe tabela de marcaj. In ambele jocuri ale lor din aceasta campanie, acest lucru s-a produs, atat in Feroe, cat si acasa cu Grecia. 2.28 e cota ca diseara scenariul sa se repete si contra Romaniei.

Partida are o semnificatie speciala pentru cel putin doi dintre tricolori, poate fi ultimul meci al lui Victor Piturca pe banca nationalei, in timp ce pentru capitanul nostru, Razvan Rat, va fi un meci jubiliar, el va celebra jocul #100 in tricoul nationalei si va intra in grupul select din care mai fac parte doar Dorinel Munteanu, Hagi, Gica Popescu si Ladislau Boloni.

In oferta noastra, Razvan Rat e cel mai improbabil marcator, insa cu siguranta el va fi unul dintre cei mai motivati tricolori diseara. Oferim "astronomica" cota 21.00, pentru ca Rat sa marcheze al treilea sau gol la nationala.

 

Echipele probabile (via GSP)

Finlanda: Maenpaa - Hurme, Tolvio, Moisander, Arkivuo - Ring, Eremenko, Sparv - Hamalanen, Pukki, Riski

Romania: Tatarusanu - Luchin, Grigore, Chiriches, Rat - Pintilii, Prepelita - Torje, Chipciu, Sanmartean - Stancu

Urmează un nou meci de o importanță maximă pentru reprezentativa națională de fotbal. Am creat o promoție specială, care a fost valabila si la meciul cu Ungaria. Astfel, atunci când joacă România aveți dreptul la un Pariu Fără Risc pre-meci de 25 de RON. Tot ce trebuie sa faci e sa mergi la sectiunea cu oferta de bonusuri si accepti bonusul!

In cazul in care selectia ta (in valoare de minim 25 RON), din meciul Finlanda - Romania e pierduta, vei primi un pariu gratuit de 25 RON, pe care trebuie sa il rulezi de 5 ori, fara cota minima. In plus daca Romania pierde partida, toti cei care au folosit pariul fara risc vor primi 10 runde gratuite la Starburst de pe mobil, miercuri 15 octombrie.

Termenii si conditiile ofertei pot fi consultate de aici