Pariuri Preliminarii CM18: 10 statistici esentiale privind disputa Romania - Polonia


1. Romania are un ascendent moral incontestabil privind disputele directe contra polonezilor: 14 victorii, 15 remize si doar 4 infrangeri. Cota ca tricolorii lui Daum sa obtina un nou succes e 3.10

2. Tricolorii au castigat cu scorul de 2-1 ultimul meci oficial in care i-au gazduit pe polonezi, se intampla cu 21 de ani in urma, cand nationala noastra avea sa se impuna cu 2-1, in preliminariile EURO 1996. Un scor identic e disponibil azi la cota 11.50

3. Robert Lewandowski e principalul pericol pentru nationala noastra. Varful lui Bayern e golgheterul acestor preliminarii, cu 5 reusite in trei partide, la fel ca si Cristiano Ronaldo. Cota ca Lewandowski sa marcheze si la Bucuresti e 2.40

4. Ultimele doua jocuri ale tricolorilor in preliminariile CM, s-au terminat ambele 1-1, acelasi scor fiind inregistrat si in ultimul meci din ultimele calificari, pentru EURO. Cota diseara sa asistam la ambele echipe prezente pe tabela de marcaj e 1.98

5. Nicusor Stanciu e unul dintre cei mai in forma jucatori romani din compartimentul ofensiv. Mijlocasul lui Anderlecht a marcat recent o dubla in Europa League si la nationala mereu a evoluat bine. El e al patrulea favorit la marcarea unui gol si vedem valoare in cota 5.20 ce ii e atribuita pentru un gol. 

6. In precedentul meci disputat pe teren propriu in aceste preliminarii, remiza 1-1 cu Muntenegru, Romania a dominat clar privind cornerele, scorul fiind 10-0 in favoarea noastra. In singura deplasare a polonezilor, remiza 2-2 din Kazakhstan, ei au fost depasiti la capitolul loviturilor de colt de kazahi, scor 3-2. Unibet va ofera cota 2.04 ca tricolorii sa aiba in acest meci mai multe lovituri de colt.

7. Desi suntem neinvisi in ultimele 14 meciuri din preliminarii, nu mai putin de 8 dintre aceste partide s-au terminat indecis. De asemenea, cele mai multe partide dintre romani si polonezi s-au terminat sub semnul egalului. Cota pentru o noua remiza e 3.05.

8. Cristoph Daum a declarat ca va aborda o tactica prudenta pentru acest meci, lucru care nu ne surprinde. - Exceptand “galopul de sanatate” din Armenia, in celelalte doua partide jucate de Romania in preliminarii, am avut parte de rezultate de egalitate la pauza meciurilor si abordari similare. Cota sa asistam la o prima treime de meci ermetica, fara gol pana in minutul 29:59, e 1.72.

9. In ultima deplasare sustinuta de polonezi, remiza din Kazakhstan, am avut parte de nu mai putin de 10 cartonase galbene aratate de arbitru. Diseara se anunta un nou meci fizic, de anduranta si exista sanse bune sa vedem multe avertismente. In fiecare din ultimele 4 jocuri arbitrate de slovenul Damir Skomina, am avut parte de minim 5 galbene. Cota ca acest plafon sa fie atins si azi e 1.89.

10. Un pariu inovator propus in exclusivitate de Unibet vizeaza posesia mingii. Daca ne raportam la declaratiile de la conferinta de presa, cel mai probabil tricolorii vor aborda un joc de asteptare si vor lasa initiativa semifinalistei de la EURO. Echipa noastra nu straluceste in mod special atunci cand e nevoita sa construiasca laborios, iar acest lucru s-a vazut si in deplasarea din Kazakhstan, unde am avut un modest 45% la posesia mingii. Cota oferita de noi pentru ca tricolorii sa aiba un procent de sub 48,5% e 1.72.

 

Pariaza pe Romania - Polonia la Unibet. Avem o oferta extrem de generoasa, ce numara peste 225 de tipuri de pariuri, plus alte cateva zeci de optiuni pentru LIVE si Action Betting.