Pariuri Preliminarii CM18: 10 statistici esentiale privind disputa Romania - Muntenegru


1. Precedenta disputa directa dintre Romania si Muntenegru s-a desfasurat in urma cu 8 ani de zile. Atunci tricolorii aveau sa se impuna cu 4-0, dupa un mec in care au marcat Mutu, Ghionea si de doua ori Dica. Cota ca diseara Daum sa debuteze furtunos pe banca noastra si sa castigam cu acelasi scor e 29.00.

2. Mutenegru traverseaza o forma modesta, avand 5 infrangeri in ultimele 6 meciuri disputate in toate competitiile, inclusiv amicale. Cota ca ei sa piarda si meciul de diseara de la Cluj 1.73.

3. Nicusor Stanciu a fost unul dintre cei mai influenti jucatori ai nationalei in ultimele partide. Desi nu a inscris la EURO, el a avut prestatii bune si cu siguranta va dori sa faca un meci bun, la primul joc dupa transferul la Anderlecht. Agentia noastra il vede unul dintre favoriti la marcarea unui gol, oferindu-i cota 4.50.

4. In 5 din ultimele 6 jocuri ale romaniei, ambele echipe au marcat. Cota ca traditia sa se pastreze si diseara sa avem un meci in care ambele combatante vor fi prezente pe tabela e 2.38.

5. Cristoph Daum, primul selectioner strain din istoria fotbalului romanesc, a declarat ca doreste sa impregneze nationalei un stil de joc ofensiv. Cu siguranta doreste sa faca o impresie buna inca de la debut, iar cota sa asistam la un meci deschis, cu minim 3 goluri, e 2.50.

6. Ultimele doua goluri ale nationalei Romaniei si singurele de la EURO, au fost bifate de Bogdan Stancu, ambele din penalty. Agentia noastra ofera un tip de pariu special, un duel de la distanta intre golurile marcate de Stancu si Vucinic. Cota ca romanul sa aiba mai multe reusite e 3.75

7. In conferinta de presa, Daum a declarat ca doreste din partea tricolorilor implicare maxima si sacrificiu. In ultimele trei jocuri ale Romaniei, jucatorii nostri au primit un total de 10 cartonase galbene, ceea ce rezulta o medie de 3.3 / meci. Cota ca si in meciul de diseara ai nostri sa priemasca minim 2 avertismente e 1.72.

8. Fundasul dreapta Zarko Tomasevic e ultimul jucator muntenegrean care a punctat pentru nationala, se intampla in esecul cu 1-2 suferint in compania Greciei intr-un meci amical. Cota ca si azi Tomasevic sa fie prezent pe tabela de marcaj e una foarte generoasa, 34.00.

9. Selectionata noastra porneste cu a 3-a sansa in aceasta grupa, in spatele Poloniei si a Danemarcei, insa diferenta intre cotele acestor trei formatii e mica. Cota ca tricolorii sa reuseasca sa termine pe una din primele doua pozitii si sa se califice la Mondialul din Rusia e 1.90