Pariuri Liga1: 8 statistici privind meciurile CSMS Iasi - Medias si Dinamo - "U" Cluj


Etapa a 19-a din Liga1 a debutat ieri cu doua partide in care favoritele s-au impus, Chiajna reusind un succes clar, 3-0 acasa in fata Otelului, in timp ce Petrolul a castigat dramatic la Botosani, 0-1, insa moldovenii au ratat un penalty in prelungirile partidei prin Vasvari.

Gratie acestui rezultat, prahovenii s-au apropiat la doar 4p de liderul Steaua, care are un meci infernal maine la Craiova, unde ii asteapta CS U din localitate. Partida se va juca in conditii dificile, pe stadionul Extensiv, Municipalul Ion Oblemenco urmand a fi demolat, in vederea constructiei unei noi arene.

Astazi se disputa doua partide, CSMS Iasi - Gaz Metan si Dinamo - Universitatea Cluj. In randurile de mai jos am pregatit 8 date statistice interesante, menite sa va serveasca drept suport pentru tichetele voastre.

 

1. In fiecare din ultimele 6 jocuri disputate in Liga1, cel putin una dintre echipe nu a reusit sa marcheze. Cota e 1.65 ca seria sa se prelungeasca la 7 asemenea partide si sa nu inscrie ambele in disputa Iasi - Gaz Metan.

 

2. Ultima vizita a "sepcilor rosii" pe terenul lui Dinamo, intr-un meci de Liga1, a reprezentat un veritabil dezastru, 0-6. Cota ca universitarii sa incaseze si azi cel putin doua goluri de la DInamo e 1.85.

 

3. Exceptand victoria Rapidului in Ghencea, putem spune ca CSMS Iasi a produs surpriza etapei precedente, reusind sa castige cu 3-0 in depalsarea le Viitorul. 2.25 e cota ca moldovenii sa castige acest meci cu Gazul si sa reuseasca sa egaleze la puncte echipa clasata pe primul loc salvator

 

4. In 3 din ultimele 4 deplasari in Liga1 ale lui "U" Cluj, atat ei, cat si formatiile gazda, au fost prezente pe tabela de marcaj. 2.08 e cota ca atat fosta, cat si actuala formatie antrenata de Mihai Teja sa reuseasca sa scuture poarta adversarilor.

 

5. Niciodata in istoria celor 3 confruntari directe dintre CSMS Iasi si Gaz Metan, formatia care a gazduit meciul respetiv, nu a reusit sa fie prezenta pe tabela de marcaj. Daca traditia s-ar repeta, Iasiul astazi nu ar marca, iar valoarea cotei la care noi stabilim acest pariu e una tentanta, 3.00.

 

6. In ultimele 7 partide disputate la Bucuresti intre Dinamo si "U", spectacolul a fost la el acasa. In aceasta perioada am avut rezultate de gen, 6-0, 2-2, 3-4 sau chiar un 8-0. Alb-rosii sunt favoriti, iar victoria lor intr-un meci in care vor marca ambele echipe, e apreciata la cota 4.50.

 

7. Iesenii s-au descurcat modest in meciurile disputate in acest sezon pe stadionul Emil Alexandrescu, reusind o singura victorie in opt jocuri. Gazul ar putea profita de acest lucru, iar un meci in care ar veni cu cel putin un punct din Moldova apreciat cu valoarea 1.55.

 

8. Peste 60% din golurile lui Dinamo si "U" Cluj au venit in acest sezon in cadrul reprizelor secunde. In oferta noastra avem un tip de pariu interesant, ce presupune ca ambele combatante sa inscrie in mitanul secund, iar cota pe care o oferim e una generoasa, 4.50.

 

Pariaza pe restul etapei din Liga1!

 

sursa foto: ziuanews.ro