Pariuri Liga1: 8 statistici interesante despre Pandurii - Timisoara si CFR Cluj - Viitorul


Etapa a 14-a din Liga1 se incheie astazi, cand sunt programate doua partide echilibrate: Pandurii - Poli Timisoara si CFR Cluj - Viitorul

 

1. Revin gorjenii pe podium?

Pandurii au sansa sa revina pe podiumul Ligii1 inca dupa prima etapa a returului. Misiunea lor nu va fi una facila, Poli Timisoara urmand a se deplasa la Severin pentru acest joc. O victorie la limita a Pandurilor, la exact 1 gol diferenta pare un scenariu plauzibil pentru diseara. La fel au fost si recentele succese raportate in fata Astrei si acasa cu Viitorul Cota e 3.60.

 

2. Premise de spectacol in Gruia

CFR Cluj, actuala ocupanta a locului #9, respectiv virtuala ocupanta a pozitie a 6-a, in cazul in care ardelenii isi vor primi cele 6 puncte penalizare inapoi, sunt in topul Ligii1 privind spectaculozitatea partidelor. Media de goluri in meciurile in care au fost implicati e de 2.23 / meci. Adversarii lor de astazi, Viitorul, stau chiar mai bine, fiind pe 3 la acest indice, cu 2.46 goluri / meci. O partida cu minim 3 reusite are cota 2.55 la agentia noastra.

 

3. Timisorenii pornesc in cautarea unei noi serii prolifice

Esecul suferit saptamana trecuta in Cupa Ligii pe terenul Stelei, 0-1 la Bucuresti, a fost primul esec al trupei din Banat, dupa 7 partide oficiale ale timisorenilor. In aceasta perioada echipa viola a reusit 4 victorii si alte 3 rezultate de egalitate. Agentia noastra ofera cota 1.60 ca oaspetii de astazi sa termine neinvinsi aceasta partida.

 

4. Cine va opri sirul infrangerilor?

Atat CFR Cluj, cat si Viitorul, au suferit doua infrangeri consecutive in toate competitiile. Dupa ce etapa trecuta au cedat ambele in campionat, la mijlocul saptamanii cele doua echipe au fost invinse clar de Dinamo si de Astra, in sferturile Cupei Ligii. Atat ardelenii, cat si echipa de la malul Marii veneau dupa serii bune de 6, respectiv 5 meciuri la rand fara esec. Un rezultat indecis, de egalitate, e apreciat la cota 3.25.

5. "Blestemul" terenului propriu va lovi din nou?

Fiecare din ultimele 3 partide directe dintre Pandurii si ACS Poli Timisoara, s-au terminat cu victoria echipei oaspete. Mai mult decat atat, ultimele doua partide directe au avut rezultate identice, 0-1. Pastrarea acestui sablon e rasplatit mai mult decat generos de agentia Unibet, care va ofera 8.50 pentru a avea acelasi scor si astazi.

 

6. Goluri peste goluri in disputele CFR - Viitorul

Cele doua formatii, care punctam mai sus ca sunt in TOP5-ul spectaculozitatii in acest sezon, au respectat intru totul acelasi sablon si in precedentele intalniri din sezoanele precedente. Practic in 4 din ultimele 5 dispute, ambele au reusit sa fie prezente pe tabela de marcaj. 2.02 e valoarea oferita, ca scenariul sa se repete si diseara in Gruia.

 

7. Banatenii, specialisti in starturi echilibrate de meci

ACS Poli Timisoara e a doua echipa din Liga1, daca tinem cont de numarul rezultatelor de egalitate inregistrate pana la pauza. Un total de 9 din cele 13 partide disputate de ei, s-au terminat indecis dupa primul mitan, un procent covarsitor de 69% din totalul partidelor lor. Avem in oferta noastra cota 1.90 pentru un nou rezultat de egalitate in meciul de la Severin.

 

8. Prime reprize decise in jocurile lui CFR si Viitorul

Daca mai sus amintita, Timisoara, era a doua privind incidenta rezultatelor de egal la pauza, ei bine, CFR Cluj si Viitorul sunt codasele campionatului din acest punct de vedere. Fiecare din echipe are doar 5 rezultate de egalitate inregistrate la pauza in cele 13 partide consumate. 2.85 e cota ca ardelenii sa conduca, in timp ce trupa patronata de Hagi are tentanta cota 4.00.

 

Pariaza pe meciurile de Liga1 la Unibet! Acoperim fiecare meci al etapei, atat pre-meci, cat si LIVE, unde avem zeci de optiuni disponibile.