Pariuri Cupa Romaniei: 8 statistici esentiale privind partida Dinamo - CFR Cluj


Dinamo si CFR Cluj se intalnesc diseara in finala Cupei Romaniei. Partida, care trebuia sa se desfasoare saptamana trecuta, a fost amanata din cauza tragediei lui Patrick Ekeng. 

Finala Cupei Romaniei dintre Dinamo si CFR Cluj poate fi urmarita in direct la Unibet TV, pe desktop/mobil/tableta. Suntem singura agentie de pariuri care transmitem acest eveniment. In randurile de mai jos am punctat si cateva aspecte si statistici ce pot fi utile oricarui parior.

 

1. Dinamo are sansa de a castiga al 14-lea trofeul al Cupei Romaniei, respectiv primul trofeu adus in vitrina clubului in ultimii 4 ani. Cota pentru ca dinamovistii sa ridice trofeul deasupra capului e 1.65. Ar putea fi ultimul meci al lui Rednic pe banca bucurestenilor.

2. Aceasta finala de Cupa va fi marcata de comemorarea dinamovistului Ekeng, decedat in urma cu 2 saptamani pe terenul de fotbal. Atat la inceputul meciului, cat si in minutul 14, vom avea parte de momente speciale. Se anunta o coregrafie extraordinara a "cainilor" in care vor fi implicati peste 35.000 de suporteri. Cu siguranta jucatorii vor face orice pentru a-i dedica victoria colegului lor trecut in nefiinta. Victoria alb-rosiilor in timpul regulamentar e disponibila la cota 2.40.

3. CFR Cluj a castigat 3 Cupe ale Romaniei consecutive, pe care si le-au adjudecat intre anii 2007-2010. De atunci au urmat 6 sezoane de pauza. In acest an echipa e motivata sa opreasca aceasta seceta. Ei traverseaza o forma de moment excelenta, fiind neinvinsi in 7 din ultimele 8 partide disputate in toate competitiile. Cota ca ei sa castige trofeul e 2.15.

4. "Cainii" au fost implicati recent in meciuri spectaculoase ce au avut loc in Cupa Romaniei. Practic  in 7 din ultimele 9 meciuri de Cupa ale lui Dinamo, ambele echipe au marcat. Unibet va ofera azi cota 2.00, pentru a asista la un meci cu ambele echipe prezente pe tabela.

5. In 6 din ultimele 7 partide de Cupa disputate de CFR Cluj, pana la pauza am avut parte de starturi de meci nespectaculoase, scorul fiind egal. Cota ca si astazi sa avem parte de un meci fara reusita pana in minutul 29:59 e 1.75.

6. In ultimele doua meciuri de Liga1 disputate intre aceste doua formatii s-au aratat 8, respectiv 9 pucte de avertizare (galbenul 1p, rosu 2p). Agentia noastra va ofera cota 2.00 ca in finala de azi sa avem parte de o partida cu peste 4,5 puncte de avertizare. 

7. Daca ne raportam la meciurile disputate in acest sezon de cele doua formatii, observam un total de doar 13 lovituri de la coltul terenului (6.5 / meci). Unibet va propune un tip de pariu ce vizeaza loviturile de colt, iar cota ca azi sa avem sub 9.5 cornere 1.81

8. 1-1 e cel mai raspandit rezultat de egalitate atunci cand cele doua formatii s-au intalnit. Fiecare din ultimele patru remize inregistrate intre CFR si Dinamo a fost 1-1. Cota ca azi sa avem parte din nou de acest scor e 6.50, aceasta fiind si cel mai probabil, conform cotelor.