Pariuri Liga Campionilor: 10 statistici fundamentale privind meciurile zilei


1. AS Roma e singura echipa din Liga Campionilor, care a disputat minim 2 jocuri Contra Barcelonei si care se poate lauda ca este neinvinsa. Giallorossi au trei partide fara esec contra campioanei Spaniei, iar azi au cota 4.20 sa evita infrangerea pe Camp Nou.

 

2. Bayer Leverkusen a trecut de BATE cu scorul de 4-1 in turul din Germania. Nemtii sunt cea mai periculoasa echipa din competitie privind reprizele secunde. Ei au marcat 7 goluri in aceasta perioada a jocului. Agentia noastra va ofera cota 2.05, pentru a asista si azi la un gol marcat dupa minututul 75. 

 

3. Nu mai putin de 6 din cele 9 partide disputate de Zenit impotriva unor oponenti din Spania, s-au terminat la egalitate. Cota ca seria sa continue si sa avem un nou meci indecis la St. Petersburg e 3.40

 

4. Dupa 4 etape disputate, Maccabi are cele mai putine goluri marcate in competitie. In particular impotriva echipelor din Anglia ei nu s-au simtit bine, inregistrand 1 gol si alte 9 incasate in cele trei meciuri in care au evoluat. 2.07 e valoarea atribuita unei victorii la zero inregistrate de Chelsea.

 

5. DInamo Kiev e echipa care a comis cele mai multe faulturi in acest sezon de Liga. Misiunea lor va fi una dificila, insa ei sunt doar una din cele 5 echipe care au castigat pe Dragao in ultimele 10 sezoane de Liga1. Un nou meci foarte fizic din partea oaspetilor, cu cel putin 3 cartonase incasate, are cota 2.10.

6. Bayern au castigat fiecare din ultimele 8 partide de Liga disputate acasa, marcand in aceasta perioada o medie de 4.00 goluri / meci si incasand 0.5 goluri / meci. Unibet va ofera cota 1.59, ca bavarezii sa scuture plasa portii celor de la Olympiakos de cel putin trei ori. 

 

7. "Tunarii" lui Wenger au a treia cea mai slaba defensiva in acest sezon de Champions League. Doar Maccabi si BATE au incasat mai multe goluri ca ei dupa patru etape. 1.81 e valoarea pe care o propunem pentru un meci in care atat Arsenal, cat si Dinamo Zagreb vor fi prezente pe tabela de marcaj.

 

8. Leo Messi are un singur gol marcat in cele 8 partide de Liga disputate in anul 2015. E unul din cele mai slabe sezoane pentru argentinian. Avem cota 1.57 ca Leo sa mai reduca din deficit si sa fie prezent pe tabela de marcaj. 

 

9. Sven Kums, mijlocasul celor de la Gent, a fost implicat in 3 din cele 4 goluri marcate de echipa sa in actualul sezon de Liga. Pentru azi o ferim o valoare mai mult decat generoasa de 4.60, ca Gent sa puncteze la Lyon prin Sven.

10. Nici o formatie nu a inscris mai multe goluri in ultimele 15 minute de joc ca Arsenal, respectiv nici o alta nu a incasat mai multe ca si Dinamo Zagreb. Agentia noastra va ofera cota 1.75, pentru un gol inscris in ultimele 15 minute regulamentare de joc, indiferent de care din formatii.

 

Pariaza pe Champions League la Unibet! Avem in oferta 4074 tipuri de pariuri!