Pariuri Liga Campionilor: 10 statistici esentiale privind meciurile zilei


1. Porto a pierdut un singur meci din ultimele 11 disputate pe teren propriu in Liga Campionilor. Mai mult decat atat, in ultimele doua dispute de pe Dragao. Cota ca ei sa castige la zero si meciul cu Leicester e 1.96.

2. Real si Dortmund se intalnesc pentru a 9-a oara in ultimele cinci sezoane de Champions League. Nemtii au obtinut un singur egal in cele 5 depalsari la Madrid, in rest doar esecuri. Cota ca ei sa piarda si meciul de astazi e 1.85.

3. Lyon a reusit sa obtina calificarea in fazele superioare ale Ligii Campionilor in 9 din cele 10 sezoane la care au luat startul. Pentru a reusi acest lucru si in editia curenta, ei au nevoie de o victorie la minim 2 goluri diferenta cu Sevilla. Valoarea ca ei sa reuseasca acest lucru e 3.85.

4. Tottenham nu a reusit sa inscrie mai mult de 1 gol in nici unul din ultimele lor noua jocuri in Liga Campionilor. Cota oferita de Unibet ca londonezii sa stopeze aceasta serie si sa inscrie de minim doua ori cu CSKA Moscova e 1.61.

5. Leverkusen a mai gazduit formatii din Franta de alte patru ori in Liga Campionilor, insa niciodata nu au reusit sa castige. Ei au obitnut o remiza si trei infrangeri cu echipele din Hexagon. 2.18 e cota ca monegascii sa reuseasca sa evite esecul in deplasarea de pe BayArena.

6. Meciurile Legiei din acest sezon de Liga au fost, de departe, cele mai spectaculoase din istoria Ligii Campionilor. In partidele jucate de polonezi s-au marcat in medie 6.2 goluri / meci. Ultima partida a fost celebrul 4-8 la Dortmund. Cota ca azi atat ei, cat si Sporting sa inscrie e 1.64.

7. Copenhaga a pierdut 9 din ultimele 12 deplasari sustinute de ei in grupele Ligii Campionilor. Ei au obtinut o singura victorie in aceasta perioada. Diseara se deplaseaza pe terenul lui Brugges, singura formatie fara punct in grupa, alaturi de Dinamo Zagreb. Danezii au cota 2.02 pentru a se impune.

8. Juventus e fara victorie in ultimele trei dispute de pe teren propriu din Liga Campionilor. Niciodata in istoria lor, nu au ajuns la patru meciuri la rand fara succes in aceasta competitie. Ei dau piept azi cu Dinamo Zagreb. Valoarea oferita de agentia Unibet ca italienii sa castige ambele reprize e 1.93.

9. Cristiano Ronaldo a marcat 4 goluri in ultimele 6 dispute contra Borussiei Dortmund in Liga. Azi in Calendarul Festiv oferim cota 2.10 ca lusitanul sa scuture din nou poarta germanilor, o cota imbunatatita. 

10. Mathieu Valbuena nu a reusit sa inscrie niciodata in cariera intr-un meci jucat pe teren propriu in Liga Campionilor, in 22 de partide. Cota ca mijlocasul lui Lyon sa sparga gheata in fata Sevillei e foarte generoasa, 9.50.