Pariuri Liga Campionilor: 10 statistici esentiale privind meciurile zilei


1. Juventus se lauda cu patru meciuri fara gol primit, in ultimele cinci partide pe care le-au gazduit la Torino in Liga Campionilor. Lyon va avea o misiune dificila diseara, iar un succes al italienilor la zero e disponibil la cota 2.23.

2. Ultimele cinci partide disputate de Sporting impotriva formatiilor din Germania au produs o medie covarsitoare de 5.8 goluri / meci. Vom asista din nou la un meci spectaculos la Dortmund? Cota e 2.23 sa asistam la un meci cu minim patru reusite.

3. Bayer Leverkusen nu s-a simtit prea bine in ultimele opt deplasari pe teren englezesc. Diseara vor pasi pe Wembley, unde vor da piept cu Tottenham. "Farmacistii" au cedat sapte din aceste ultime opt partide, iar cota ca si azi sa piarda e 2.05

4. FC Porto are un meci aparent facil impotriva celor de la Club Brugge. Lusitanii au marcat 6 din ultimele lor 8 goluri in aceasta competitie in primele 45 minute ale jocurilor. Cota ca si diseara ei sa puncteze in primul mitan e 1.44

5. AS Monaco a castigat un singur meci din ultimele cinci disputate pe stadionul Louis II. Echipa monegasca a remizat de trei ori in aceasta perioada, iar cota ca si azi, in fata lui CSKA Moscova, sa avem parte de un meci terminat indecis, e 3.90.

6. Realul a intalnit formatii poloneze de sapte ori in istoria lor, castigand fiecare din aceste partide. In meciul de la Madrid contra Legiei, disputat in urma cu doua saptamani, "galacticii" au trecut cu 5-1 de polonezi. Ei au cota 1.72 sa castige azi ambele reprize.

7. Formatiile din Anglia au reusit sa castige cinci din ultimele sase deplasari ale lor in Danemarca. Diseara, campioana Leicester o viziteaza pe Copenhaga, iar 1p obtinut le-ar garanta in mare masura calificarea in primavara europeana. Cota ca Leicester sa nu piarda e 1.59.

8. Sevilla e o veritabila forta pe teren propriu in Liga Campionilor. Andaluzii au castigat 9 din ultimele 12 partide de pe Sanchez-Piszjuan, iar partida cu Dinamo Zagreb pare aparent o simpla formalitate. Agentia noastra va ofera cota 1.59 pentru un succes al gazdelor la cel putin 2 goluri diferenta.

9. Aubameyang e unul din cei mai in forma jucatori din Europa. Atacantul lui Dortmund a inscris in fiecare meci jucat in acest sezon de Liga Campionilor. Agentia noastra va ofera un tip de pariu inovator: Aubameyang sa inscrie mai multe goluri ca si Bas Dost, pariu disponibil la valoarea 2.10.

10. Riyad Mahrez a contribuit decisiv la patru din cele cinci goluri inscrise de Leicester in acest sezon de Liga (trei goluri si o pasa decisiva). Cota ca el sa puncteze si in meciul din Danemarca e 4.60.