Pariuri Champions League: 10 statistici vitale privind semifinala Manchester City - Real Madrid


10. Cluburile spaniole au castigat 45 din ultimele 48 de dispute eliminatorii din cupele europene, jucate contra unor reprezentante ale altor natiuni. Real Madrid sunt favoriti la victorie si azi, avand 2.50.

9. Manchester City ar putea deveni a 8-a formatie englezeasca care reuseste sa ajunga in finala Champions League. "Cetatenii" au cota 2.95 pentru a obtine un succes in aceasta mansa tur.

8. Real Madrid nu au pierdut in fata unor adversari din Anglia de cand Cristiano Ronaldo s-a alaturat clubului, in 2009. Ibericii au castigat sase partide si au remizat in alte doua. "Galacticii" au diseara cota 1.46 pentru a termina neinvinsi.

7. Portughezului Cristiano Ronaldo nu i-au priit semifinalele de Champions League, fiind eliminat in 5 din cele 7 duble manse pe care le-a jucat in aceasta faza a competitiei. City are cota 1.60 pentru a nu pierde diseara in fata Realului.

6. Cele doua formatii s-au mai intalnit o singura data pe Etihad Stadium in Liga, se intamplain faza grupelor din sezonul 2012/2013, cand au terminat la egalitate, 1-1. Un nou rezultat similar e apreciat astazi al cota 7.00.

5. Sergio Aguero a fost marcatorul gazdelor in disputa amintita mai sus. A fost al patrulea gol marcat de argentinian in poarta Realului in cariera sa. "Kun" are cota 5.25 pentru a deschide scorul in partida de diseara.

4. Real Madrid au castigat mansa de la Madrid contra City din faza grupelor din urma cu trei sezoane, cu scorul de 3-2. Repetarea acestui scor in meciul de diseara are cota 23.00

3. Aleksander Kolarov a marcat cel de-al doilea gol al lui City in meciul de la Madrid, inainte ca spaniolii sa replice de doua ori pe final de meci. Sarbul Kolarov are azi cota 10.00 pentru a fi prezent din nou pe tabela de marcaj.

2. Cristiano Ronaldo, un alt marcator din victoria Realului cu 3-2, e la doar patru goluri distanta de a deveni primul jucator din istorie care reuseste sa marcheze 100 de goluri in cupele europene. Portughezul are cota 4.80 sa deschisa scorul la Manchester.

1. Lionel Messi, e singurul fotbalist din Liga Campionilor care a reusit atat de multe hattrick-uri ca si Cristiano Ronaldo (5). Atacantul Realului are cota 6.00 pentru a reusi minim o doppietta in meciul tur contra City. 

 

Pariaza pe Liga Campionilor la Unibet! Avem cea mai generoasa oferta si cel mai mare payback (97.5%). In plus, suntem singura agentie de pariuri online unde ai asigurarea pentru prelungiri.