Bayern Munich v Atletico Madrid: 10 Vital Statistics


10. Atletico si-a asigurat victoria in mansa tur cu scorul de 1-0 pe Vicente Calderon. Un succes similar al trupei lui Simeone a apreciat la cota 14.00.

9. Bayern au avansat mai departe in cinci din cele sapte ocazii in care au fost nevoiti sa revina de la infrangeri cu 0-1 in meciul tur. Calificarea gazdelor e disponibila la cota 2.20.

8. Nemtii au pierdut doar de 2 ori in cele 23 de confruntari pe care le-au gazduit in fata echipelor din Spania, castigand 16 si remizand alte 5. Bayern are cota 1.16 pentru a evita infrangerea in meciul contra Atletico.

7. Atletico au avansat mai depate in sase din cele noua ocazii in care au avut un avansa de 1-0 intr-o confruntare tur-retur din cupele europene. Trupa lui Simeone e favorita in a obtine calificarea in finala, avand 1.73.

6. Ultima data cand Atletico a avut 1-0 dupa mansa tur disputata pe Calderon s-a intamplat in semifinalele Europa League contra Liverpool, in sezonul 2009/2010. Madrilenii au pierdut returul cu 1-2, insa ei au fost cei care s-au calificat mai departe. Un nou esec al lor cu 1-2 e apreciat azi la cota 9.00.

5. Echipa lui Diego Simeone a reusit sa inchida poarta in cinci din ultimele noua deplasari sustinute in Liga Campionilor. Cota ca si astazi sa reuseasca sa nu primeasca gol de la Bayern e 9.00.

4. Privind prestatiile ofensive ale spaniolilor in ultimele deplasari de Liga, remarcam faptul ca Atleti nu a reusit sa inscrie in cinci din ultimele opt jocuri pe teren strain. Bayern are cota 2.50 pentru a-si pastra poarta intacta, un lucru esential privind calificarea.

3. Xabi Alonso ar putea deveni al patrulea jucator care reuseste sa ajunga in finala Ligii Campionilor cu trei echipe diferite. Fostul mijlocas al lui Real Madrid are cota 10.50 pentru a inscrie diseara.

2. Doar Cristiano Ronaldo (16) a marcat in acest sezon mai multe goluri ca si Robert Lewandowski si Thomas Muller (ambii cu cate 8). Atacantii lui Bayern au cota 4.80, respectiv 5.60 pentru a deschide scorul

1. Fernando Torres a marcat patru goluri in ultimele sale cinci deplasari sustinute in toate competitiile. "El Nino" are cota 5.75 pentru a fi prezent pe tabela de marcaj.