Pariuri La Liga: 10 repere statistice interesante privind Valencia - Real Madrid si Sociedad - Barcelona


Prima etapa din La Liga a debutat ieri in forta, iar rezultatele surprinzatoare nu au intarziat sa apara. Daca ziua a inceput relativ lin, cu victorii pentru Atletico Madrid si Sevilla, seara avea sa se complice, intai cu remiza celor de la Villarreal, la Elche, 2-2 dupa ce oaspetii au condus cu 0-2, respectiv surprinzatoarele victorii ale outsiderelor in disputele Deportivo - Bilbao si Malaga - Almeria.

Astazi sunt programate alte patru partide, in mod evident, cele mai interesante dispute sunt cele in care sunt implicate granzii, Valencia - Real Madrid si Real Sociedad - Barcelona. In randurile de mai jos am sintetizat cate 5 aspecte statistice fundamentale cu privire la fiecare din aceste doua dispute.

1. Barcelona e fara victorie in ultimele 5 deplasari pe Anoeta in toate competitiile, suferind 3 infrangeri si alte doua rezultate de egalitate. Agentia noastra ofera o cota extrem de atragatoare ca formatia gazda sa nu piarda, 3.55

 

2. Real Madrid a castigat pe stilul pauza/final fiecare din ultimele 7 deplasari ale acestui sezon din La Liga. Cota ca "galacticii" sa inscrie astazi in ambele reprize e apreciata la valoarea 2.02.

 

3. Referindu-ne strict la ultimele doua infrangeri din La Liga ale Barcei pe terenul lui Sociedad, acestea au fost categorice, trupa antrenata actualmente de David Moyes marcandu-le catalanilor 3 goluri in fiecare din aceste meciuri. 4.80 e valoarea cotei ca bascii sa inscrie si azi cel putin doua goluri in poarta Barcei.

 

4. In ambele intlaniri directe disputate in sezonul trecut, ambele formatii au reusit sa fie prezente pe tabela in cadrul reprizelor secunde. Repetarea acestui scenariu e rasplatita astazi cu cota 2.90 in oferta agentiei noastre.

 

Rezumatul ultimei intalniri directe de pe Mestalla

 

5. Jocurile dintre Sociedad si Barcelona s-au remarcat prin spectacol si goluri, in 8 din ultimele 9 dispute directe in toate competitiile, ambele combatante au reusit sa fie prezente pe tabela de marcaj. 1.82 e cota ca diseara ambele porti sa fie "scuturate"

 

6. Valencia a reusit sa obtina un total de 37 de rezultate de egalitate contra Realului in istoria La Liga. Madrilenii au termina indecis de mai multe ori in fata unei singure alte formatii, Sociedad. 4.60 e cota sa avem diseara un meci de egalitate.

 

7. Leo Messi a marcat in fiecare din ultimele 5 vizite dispute directe contra Sociedad. Un total de 6 goluri a reusit argentinianul in aceasta perioada, iar cota ca argentinianul sa puncteze si astazi pe Anoeta are valoarea 1.67

 

 

8. In 8 din ultimele 9 intalniri directe disputate pe Mestalla intre "lilieci" si Real Madrid, numarul de goluri marcate a depasit plafonul de 2.5. Diseara oferim cota 1.75 ca plafonul asiatic de 3.00 reusite sa fie depasit.

 

9. De cand echipa a fost preluata de David Moyes, 80% din totalul golurilor reusite de Real Sociedad, 4/5, au fost contabilizate de Carlos Vela. 10.50 e cota ca fostul atacant al celor de la Arsenal sa deschida scorul diseara.

 

10. Fundasul Valenciei, Shkodran Mustafi, e jucatorul din La Liga cu cele mai multe reusite cu capul, marcand nu mai putin de 4 asemenea goluri. Tanarul fundas german al alb-negrilor are cota 17.00, ca si diseara sa se afle pe lista marcatorilor.