Zvonurile zilei: Marouane Fellaini ar putea ajunge pe San Siro, iar Chelsea doreste un fundas de la Roma


Echipele din Milano interesate de Fellaini

Cosmarul lui Marouane Fellaini la Manchester United ar putea sa se incheie incepand cu luna urmatoare. Granzii din Serie A, Inter si AC Milan sunt pregatite sa il aduca in capitala modei. 

Mijlocasul belgian transferat in 2013 de la Everton in schimbul a £25m nu a reusit sa confirme pe Old Trafford. Contractul sau cu "diavolii" expira in 2018, insa plecarea sa pare iminenta.

El mai are un an si jumatate de contract si in mod evident, United nu planuiesc prelungirea. Ei incearca sa obtina o suma de bani cat mai buna in luna Ianuarie si cele mai mari sanse le au formatiile italiene amintite. 

 

Fundas roman dorit in Premier League

Chelsea si Manchester United au pus ochii ambele pe fundasul Antonio Rudiger, de la AS Roma.

Internationalul german e considerat alternativa ideala, cu atat mai mult cu cat propunerea lui United pentru fundasul central suedez, Victor Lindelof a fost refuzata, fapt care o pune pe Chelsea intr-o pozitie favorabila.

Antonio Conte pare decis sa isi consolideze lotul si sa intinda la maximum aceasta perioada extrem de fructoasa a echipei sale. Compartimentul defensiv s-ar preta unor intariri, iar tehnicianul italian il cunoaste pe Rudiger si l-a urmarit indreaproape, de la transferul sau de la Stuttgart la Roma de anul trecut.

 

Echipele din Premier League au pus ochii pe un tanar din ligile inferioare

Idris Kanu, Tanarul atacant al celor de la Aldershot, a starnit interesul unor forte din Premier League. Campioana Leicester City a fost prima care a confirmat interesul, insa si Manchester City au intrat pe aceasta pista.

Jucatorul in varsta de 17 ani traverseaza o forma buna in National League, are trei goluri in ultimele sale zece meciuri. El a primit un contract pe urmatorii doi ani.

Inainte de a fi inrolat in academia de tineret a lui West Ham, el a fost la un trial si la Manchester United, insa singurii care au crezut cu adevarat in potentialul acestui jucatori au fost cei de la Aldershot.