Trofeul Puskas 2014: James Rodriguez e favorit in fata lui RVP si Roche


Anul 2014 a fost un an cu o multime de reusite senzationale.

Am avut un "olandez zburator" la propriu, in Robin van Persie la Campionatul Mondial, am avut deasemenea reusita sublima a irlandezei Stephanie Roche pentru Peamont United. Am avut goluri splendide in toate competitiile acestui an.

Reusitele celor mentionati mai sus au fost nominalizate in primele trei ale anului, alaturi de marele favorit James Rodriguez. Tu spre care te-ai indrepta ?

 

FINALISTII

1. ROBIN VAN PERSIE pentru Olanda - 5.50 (al treilea favorit)

Ce gol ! Pasa pe pozitie viitoare a lui Daley Blind a fost materializata de atacantul lui United in urma unui "zbor" care a isterizat tot internetul. Mingea a fost izbita cu o viteza remarcabila, luand prin surprindere pe toata lumea, inclusiv pe nefericitul portar.

 

2. JAMES RODRIGUEZ pentru Columbia - 1.40 (favorit)

Dintr-un motiv care noua personal ne scapa si nu am reusit sa-l aflam nici pana in prezent, James Rodriguez nu a fost desemnat jucatorul Cupei Mondiale. Columbianul a invins Brazilia, iar reusita sa din poarta Columbiei a fost desemnata cel mai frumos gol de la Mondial. OLE!

 

3. STEPHANIE ROCHE pentru Peamount United – 4.25

Au fost trei atingeri ale balonului pe care Roche cu siguranta nu le va uita niciodata. O prima preluare dificila, urmata de o schimbare brusca a directiei, finalizata printr-un sut din voleu au fost ca mingea sa se indrepte direct in plasa nefericitei portarite. Cine spunea ca fotbalul feminin e plictisitor ar trebui sa apese butonul "replay video".

 

Au mai fost si alte reusite care nu au avut loc in parea finala ...

TIM CAHILL pentru Australia

Timingul a fost cheia acestei executii in forta a fostului atacant al celor de la Everton. O reusita care l-a lasat pe portarul Olandei fara nici o speranta. Spintecator !

 

DIEGO COSTA pentru Atletico Madrid

Instinctul, atleticismul si tehnica au contribuit toate pentru aceasta reusita magnifica a atacantului Spaniei. GOLAZO!

 

CAMILLO SANVEZZO pentru Vancouver Whitecaps

Cu totii apreciem o reusita din "foarfeca", iar cand aceasta vine intr-un mod neasteptat, impactul e unul imens. O reusita fabuloasa la coltul scort, care n-a dat nici o sansa portarului. Wowza !

 

MARCO FABIAN pentru Cruz Azul

O preluare imaculata, o schimbare brusca a directiei si o faza finalizata printr-un lob perfect de la 17 metri au facut ca acesta sa fie unul din cele mai frumoase goluri ale anului de pe continentul american. Cu siguranta nostalgicii isi aduc aminte de o reusita asemanatoare a lui Glenn Hoddle. Remarcabil!

 

HISATO SATO pentru Hiroshima

Reusita japonezului e una pe care nu o vedem foarte des in fotbalul de astazi. Mingea a fost preluata magistral, iar biomecanica lovirii balonului a fost cea care a facut diferenta, efectul si treiectoria aplicata sfidand aproape legile fizicii. O reusita cum am mai vrea sa vedem!

 

PAJTIM KASAMI pentru Fulham

Glumind putin, dupa acest gol, Kasami ar fi putut foarte bine sa se retraga. E clar ca nu va mai reusi in toata cariera o asemenae executie. O pasa pe pozitie viitoare a fost preluata magistral pe piept si izbita in plin la coltul lung, intr-o executie care l-ar face invidios pana si pe celebrul Marco van Basten. Mirobolant !

 

ZLATAN IBRAHIMOVIC pentru Paris Saint-Germain

Executia aceasta e una clasica pentru Zlatan. Cu spatele la minge si cu sansele de reusita aproape nule, enigmaticul calcai al suedezului l-a invins pe goal-keeper-ul celor de la bastia. Magnifique !

PARIAZA ACUM PE PREMIILE PUSKAS