Termeni si conditii: Concurs - Castiga un tricou cu autograful lui Messi


Acest concurs este organizat de Unibet (Internationa) Limited, denumita in continuare ca si "Unibet". Compania este inregistrata in Malta, sub numarul de inregistrare C 26127, avand sediul in Fawwara Bldgs" Msida Road, Gzira GZR1402 Malta

Participantii sunt asteptati sa isi exprime optiunea intre 11/09/2017, ora 14 si 12/09/2017, ora 21:45, ora Romaniei.

Premiul - Un tricou cu Barcelona cu autograful lui Lionel Messi. Premiul nu poate fi schimbat si nu poate fi obtinuta contravaloarea in bani.

Participantii trebuie sa comenteze/reply la postarea noastra de pe Facebook, Twitter sau Instagram si sa intuiasca minutul in care Messi va marca primul sau gol in sezonul de Champions League 2017/2018.

Unibet se va ghida in acest concurs dupa minutul care va fi consemnat pe site-ul uefa.com. E acceptata o singura incercare / personala pe Facebook/Twitter/Instagram. In cazul in care un participant propune mai multe minute, va fi considerata doar prima varianta.

Un singur castigator va fi selectionat. In cazul in care mai multi participanti intuiesc corect minutul in care Messi marcheaza primul gol al sezonului, se va efectua o tragere la sorti aleatoare.

In cazul in care Lionel Messi nu va marca in prima etapa a sezonului de Liga Campionilor, contra Juventus, premiul va fi mentinut si pus in joc pentru etapa urmatoare, a doua. In acest caz, participantii vor trebui sa posteze ca reply pe Twitter sau Facebook la noua postare, intre 25/09/2017, ora 14:00 si 27/09/2017, ora 21:45, ora Romaniei. 

Castigatorul va fi anuntat la data de 13/09/2017 pe conturile oficiale Unibet, ca raspuns la postarea dedicata de pe conturile de Twitter si Facebook. Castigatorul are obligatia sa ne raspunda si sa ia legatura cu noi prin mesageria privata, pentru a stabili detaliile expeditiei.

E necesara varsta minima de 18 ani pentru a participa la acest concurs, respectiv varsta legala de participare in fiecare din tarile participante.

Competitia este deschisa pentru clinetii din UK, Irlanda, Finlanda si Romania.

Promotia nu e sponsorizata, organizata, administrata sau asociata cu Facebook.

Participantii sunt de acord sa imparta cu Unibet informatiile personale si nu cu Twitter sau Facebook. Participand la aceasta competitie, esti de acord ca Unibet sa foloseasca informatiile personale in scopuri de marketing, pentru a-ti oferi informatii si oferte create special pentru tine privind produsele si serviciile oferite de noi. Participantii sunt de acord ca Unibet sa publice numele lor si tara de Resedinta pe canalele oficiale, atunci cand va fi mentionat castigatorul acestui concurs.

Participantul intelege si accepta ca Unibet nu poate notifica si atribui premiul unui castigator care ne-a oferit detalii eronate in procesul de inregistrare sau care nu a raspuns in comunicarea cu noi. In aceasta situatie, o noua tragere la sorti va avea loc cu participantii deja inregistrati pentru castigarea premiului, care au intuit corect minutul in care Messi a marcat.

Prin participarea la aceasta competitie, fiecare concurent declara ca respecta si si-a insusit aceste termene si conditii. Toate informatiile si instructionile in legatura cu participarea la aceasta competitie si informatiile postate de Unibet sunt parte din aceste termene si conditii.