Pariuri preliminarii CM2018: 10 statistici vitale privind disputa Italia - Spania


10. Italia a invins Spania cu 2-0 in faza grupelor de la EURO 2016, in aceasta vara. Aceasta a fost primul succes al Squadrei in fata ibericilor din ultimii 5 ani. Un nou succes al Italiei e disponibil azi la cota 3.10

Urmareste rezumatul ultimului meci direct dintre Italia si Spania, 2-0 la EURO 2016

9. Fundasul Giorgio Chiellini a deschis scorul in meciul disputat in aceasta vara in Franta, insa Squadra nu va putea sa se bazeze pe fundasul lui Juve la acest meci, fiind suspendat. Cota ca Italia sa nu marcheze in poarta Spaniei in aceasta partida e 2.38.

8. Pana la esecul suferit la EURO in fata Italiei, Spania se lauda cu 2 victorii si 3 egaluri in ultimele 5 intalniri directe din ultimii 4 ani, incluzand aici si rasunatorul succes, 4-0 in finala de la EURO 2012. Ibericii au cota 2.45 pentru a se impune in deplasarea din Italia.

7. Italia a inceput campania de calificare pentru Mondialul din 2018 cu o victorie clara in Israel, scor 3-1. Graziano Pelle a fost unul dintre marcatori in acel meci, la fel cum s-a intamplat si in mecul contra Spaniei de asta vara. Pelle are 6.75 pentru a deschide scorul azi.

6. Spania a castigat la zero cele doua meciuri pe care le-au disputat dupa EURO. Fosta campioana europeana are cota 3.65 pentru a reusi un nou succes similar.

5. David Silva a marcat patru goluri in ultimele sale doua partide jucate penru Spania. Mijlocasul lui City are cota 5.40 pentru a fi prezent si azi pe tabela de marcaj.

4. Diego Costa traverseaza un start de sezon bun, cu goluri marcate atat pentru Chelsea, cat si pentru nationala. El a reusit o dubla in fata Liechtensteinului cu care a mai ameliorat forma modesta traversata, cu doar 3 goluri in ultimele 12 meciuri pentru Spania. El are cota 6.30 sa deschida scorul in Italia.

3. Alvaro Morata a reusit si el doua goluri marcate in meciul cu Liechtenstein, insa spre deosebire de Costa, forma lui la echipa de club e modesta, doar 2 goluri in ultimele 10 meciuri pentru Real Madrid. In jumatate dintre aceste partide a fost titular. Atacantul Realului are 3.55 pentru a inscrie diseara.

2. Trei din ultimele sase intalniri dintre Italia si Spania s-au terminat la egalitate. Cota ca si azi sa se repete acest scenariu e 3.02.

1. Nici un jucator italian nu a reusit sa inscrie mai mult ca Pelle (3 goluri) in precedenta campanie de calificare la un turneu final (EURO 2016). El a fost urmat de Antonio Candreva, cu 2 reusite in ultimele preliminarii. Mijlocasul lui Lazio a reusit sa inscrie in Israel, iar cota ca el sa puncteze si in poarta Spaniei e 7.00.