Pariuri EURO 2016: 10 statistici vitale privind sfertul Franta - Islanda


10. Franta e neinvinsa in cele 11 jocuri precedente pe care le-a disputat in compania Islandei. Ei au obtinut 8 victorii si 3 remize in aceasta perioada. Cota ca trupa lui Deschamps sa castige acest meci in 90 de minute e 1.45.

9. Selectionata cocosului galic are un bilant perfect pe teren propriu impotriva adversarilor lor de diseara, castigand 6/6 meciuri. Cota ca echipa gazda sa castige pe stilul pauza/final disputa de pe Stade de France e 2.15.

8. Islanda a invins Anglia in optimile de finala si sunt primii debuanti, alaturi de Tara Galilor, care ating aceasta faza la un EURO, dupa Croatia in 1996. Croatii au reusit in acel an sa ajunga pana in semifinale, iar cota ca povestea islandeza sa continue si sa elimine Franta e 5.25.

7. Islanda au marcat, alaturi de Germania si Ungaria, cele mai multe goluri din faze fixe la acest turneu (3). Gyfli Sigurdsson are cota 34.00 pentru a marca dintr-o lovitura libera in poarta lui Lloris.

6. Franta are sansa sa castige doua meciuri consecutive in fazele superioare ale unul turneu final pentru prima data de la editia din 2000, cand au si castigat trofeul. Toate cele trei rezultate ale Frantei au fost victorii cu 2-1, iar cota ca si azi sa se repete scenariul e 9.50.

5. Franta a primit doar 4 suturi pe poarta in intreg turneul, fiind cea mai eficienta echipa din acest punct de vedere. Totodata, adversarii lor au beneficiat si de 2 lovituri de pedeapsa. Agentia Unibet ofera cota 1.97 ca Franta sa castige azi la zero, in timpul regulamentar.

4. Antoine Griezmann (3) e al patrulea france din istorie care reuseste sa marcheze cel putin de trei ori la un EURO. Michel Platini (9) ramane golgheterul all-time al acestei competitii. Atacantul lui Atletico are cota 8.00 pentru a reusi o dubla duminica seara si a se indrepta decisiv catre titlul de golgheter.

3. Kolbeinn Sighthorsson (21) e la doar cinci goluri distanta de Eidur Gudjohnsen, cel mai bun marcato din istoria Islandei. Sigthorsson a marcat golul decisiv in victoria cu 2-1 in fata Angliei, iar azi are cota 6.50 pentru a inscrie in orice moment. 

2. Doar Italia (13) s Ungaria (12) au incast mai multe cartonase galbene la acest turneu ca si Islanda (11). Agentia noastra ofera cota 1.29 ca islandezii sa fie avertizati de mai multe ori ca adversarii lor de astazi.

1. Laurent Kosielny a castigat 38 din cele 46 dueluri aeriene (86%) in care a fost implicat la aceasta editie de turneu final. Fundasul lor Arsenal are cota 20.00 pentru a marca in urma unei lovituri de cap.