Pariuri EURO 2016: 10 statistici vitale privind finala Portugalia - Franta


10. Franta ar putea deveni prima natiune europeana care castiga patru turnee finale in calitate de organizatoare ale turneului. Ei sunt favoriti sa se impuna in aceasta disputa cu Portugalia. Cota sa ridice trofeul e 1.45.

9. Les Bleus au castigat ultimele 10 intalniri cu Portugalia. Ei au cota 2.06 pentru a se impune in timpul regulamentar la Paris.

8. Ultima echipa care a invins tara organizatoare intr-o finala de campionat european a fost Grecia. Elenii s-au impus in 2004 tocmai in fata Portugaliei. Lusitanii au cota 2.90 pentru a le plati francezilor cu aceeasi moneda si sa castige primul lor mare trofeu.

7. Ultima victoria a Portugaliei in fata Frantei dateaza din Aprilie 1975, scor 2-0. Repetarea acestui scenariu diseara are cota 19.00.

6. Un singur egal s-a inregistrat in cele 24 de intalniri disputate in decursul istoriei intre portughezi si francezi. Un meci care sa mearga in extra-time are cota 3.10.

TOPSHOT-FBL-EURO-2016-POR-FRA-COMBO : News Photo

5. Portugalia nu a castigat nici unul din primele patru meciuri pe care le-au disputat la acest turneu final. Ei au castigat in timpul regulamentar doar semifinala cu Tara Galilor. Cota ca selectionata lui Deschamp sa nu piarda in timpul regulementar e 1.22.

4. Franta sunt singura echipa care a invins-o pe Portugalia in cel putin 10 ori la rand. Portughezii au cota 1.82 sa stopeze aceasta serie si diseara sa evite infrangerea in timpul regulamentar.

3. Portugalia e neinvinsa in cele 13 mecuri oficiale pe care le-au disputat sub conducerea lui Fernando Santos. Ei au castigat 9 partide in aceasta perioada, iar cota sa se impuna in timpul regulamentar e 4.60.

2. Doar Michel Platini (9) a inscris mai multe goluri intr-o singura campanie de turneu final european decat Antoine Griezmann, care are pana in prezent 6 reusite. Atacantul lui Atletico Madrid are cota 4.50 pentru a deschide scorul in finala.

1. Cristiano Ronaldo a contribuit activ la 8 din ultimele 11 goluri marcate de Portugalia la EURO. El a inscris 6 goluri si a pasat decisiv la alte 2. El are cota 14.00 pentru a reusi sa scuture poarta adversa de cel putin 2 ori.