Pariuri EURO 2016: 10 statistici vitale privind disputa Croatia - Spania


10. Spania a castigat cu 1-0 meciul contra Croatiei din faza grupelor de la EURO 2012. Jesus Navas a marcat golul victoriei in minutul 88. Cota ca si azi sa avem acelasi scor e 6.00.

9. Spaniolii au 3 victorii, 1 egal si 1 infrangere in meciurile directe pe care le-au disputat contra croatilor. Singurul lor esec s-a produs la prima intalnire dintre cele doua echipe. Ibericii au cota 2.08 sa triumfe diseara.

8. Croatia a pierdut ultimele trei meciuri pe care le-au disputat in faza grupelor la campionatele europene. Cota ca echipa croata sa fie invinsa pauza/final e 3.40.

7. Ivan Perisic ar putea evolua in meciul cu Spania in meciul cu #50 pentru selectionata Croatiei. Ofensivul jucator al croatilor a marcat in egalul 2-2 contra Cehiei, iar cota ca el sa deschida scorul si in meciul cu Spania e 11.50.

6. Spania nu au marcat gol in ultimele 10 meciuri oficiale pe care le-au disputat in toate competitiile. Ei au obtinut victorii pe linie in aceasta perioada. Cota sa se impuna la zero si in fta Croatiei e 3.15.

5. Sergio Ramos, fundasul celor de la Real Madrid a incasat cel de-al 15-lea cartonas galben al sezonului in victoria cu 3-0 obtinuta in fata Turciei saptamana trecuta. Spania are cota 2.65 pentru a incasa mai multe cartonase ca echipa Croatiei.

4. David Silva a fost schimbat in opt din meciurile in care a evoluat pentru Spania la Campionatele Europene. El detine acest record, alaturi de italianul Antonio Cassano. Silva are cota 9.00 sa marcheze ultimul gol in meci.

3. In primele doua meciuri ale fazei grupelor de la acest campionat european s-au marcat o medie de 1.97 goluri / meci. Media de goluri marcate in disputele dintre spanioli si croati a fost de 2.25 / meci. Cota oferita de Unibet pentru a asista la un meci cu minim 3 goluri e 2.48.

2. Luka Modrid e singurul jucator croat care e marcat la doua campionate europene. Mijlocasul celor de la Real a punctat golul decisiv in victoria cu Turcia, in primul lor meci de la EURO. In meciul cu Cehia, Modrid nu a sutat pe poarta adversa. El are cota 17.00 pentru a inscrie cu Spania.

1. Alvaro Morata, atacantul celor de la Juventus, a marcat doua goluri impotriva Turciei. Cu aceste goluri, el a ajuns la borna 11 privind golurile marcate pentru club si nationala in 2016. Morata a marcat de doar trei ori in primele reprize ale meciurilor in care a evoluat, iar cota ca el sa deschida scorul cu Croatia e 5.25.