Pariuri EURO 2016: 10 statistici viitale privind disputa San Marino - Anglia


10. Anglia a disputat in trecut cinci intalniri directe in compania celor din San Marino, avand un golaveraj impozant de 31-1. Cota ca favoritii sa se impuna din nou pentru a 6-a oara e 1.01.

9. Anglia au inscris cel putin 5 goluri in fiecare din partidele consemnate in trecut cu San Marino. Cota ca si azi sa isi depaseasca normal si sa se impuna cu 7-0 e una tentanta, 9.00.

8. Singurul gol reusit de cei din San Marino in poarta englezilor a fost in prima etapa a preliminariilor pentru Mondialul din '94. Davide Gualteri a deschis scorul, insa selectionata celor 3 Lei a castigat cu 7-1 in cele din urma. 10.00 e cota ca gazdele acestei partide sa marcheze din nou primii.

7. Albionul a castigat meciul tur din aceste preliminarii cu scorul de 5-0, intr-o partida dominata autoritar de trupa lui Hogson, care a trimis 23 de suturi, fata de cele doua ale adversarilor lor. Repetarea acelui scenariu printr-un scor identic e apreciat la cota 6.40 si reprezinta al doilea cel mai probabil scor din oferta noastra.

6. O victorie inregistrata diseara in San Marino, le-ar garanta englezilor calificarea la campionatul european din Franta. Doar ei si Slovacia au un procentaj de 100% al victoriilor pana in prezent. 1.13 e cota ca oaspetii acestei intalniri sa isi adjudece ambele reprize.

FBL-EURO-2016-ENG-SMR : News Photo

5. O singura data in istoria nationalei, Anglia s-a calificat intr-o campania de preliminarii cu o serie mai mare de 6 victorii consecutive. Ei au castigat primele 8 partide din campania de calificari a Mondialului din 2010, sub comanda lui Fabio Capello. 1.15 e cota unei victorii la zero a lor.

4. Wayne Rooney e la distanta de un singur gol de a-l egala pe Sir Booby Charton (49), care e golgheterul all-time al nationalei Angliei. Wayne e la egalitate cu Gary Lineker, care are 48 de reusite. Atacantul lui United traverseaza o forma excelenta, iar cota pentru minim 2 goluri reusite de el e 1.70.

3. Mijlocasul celor de la Swansea, Jonjo Shelvey, a fost convocat din nou in lotul Angliei, iar aceasta ar putea fi a doua sa prezenta intr-un meci oficial. Prima a fost consemnata tot in compania statului San Marino, in Octombrie 2012. Shelvey are 2.48 pentru a fi prezent pe tabela.

2. Theo Walcott e ultimul englez care a marcat un hattrick pentru Anglia intr-o deplasare. Se intampla in Septembrie 2008, cand Anglia se impunea cu 4-1 in deplasarea din Croatia. Extrema celor de la Arsenal are 6.00 pentru a repeta isprava si a marcat un hattrick.

1. Atacantul Andy Selva al celor din San Marino e golgheterul all-time al micutei nationale, pentru care a reusit 8 goluri pentru. Cota ca San Marino-ul sa anuleze handicapul de 5 goluri al Angliei e 2.18.