Pariuri Cupa Mondiala: Confirma Germania si Franta statutul de mari favorite in optimi ?


Ieri am reusit sa cunoastem urmatoarele doua sfert finaliste de la Campionatul Mondial, Olanda a reusit o revenire de senzatie, marcand doua goluri decisive in minutele 88 si 90+4, ultimul venit in urma unui penalty controversat.

A fost o eliminare socanta a Mexicului, care par sa fie loviti de un veritabil blestem al optimilor, pentru a 6-a prezenta consecutiva la un turneu final, ei parasesc competitia in aceasta faza. 

Cealalta partida ne-a oferit si ea dramatism la cele mai intalte cote, dupa ce Costa Rica a condus aproape tot jocul, grecii au marcat din nou in prelungiri, Papastathopoulos impingand meciul in prelungiri in urma unui gol marcat in minutul 90+1.

Au urmat doua reprize de extra-time in care nu s-a marcat, iar la penalty-uri costa ricanii au fost mai precisi, transformand toate cele 5 lovituri de pedeapsa, in timp ce la eleni, Gekas a fost primul si singurul care a ratat, dupa 4 transformari reusite.

In ambele partide de ieri, dat fiind faptul ca s-a marcat in prelungiri, agentia noastra a returnat toate pariurile necastigatoare de pana in 500 RON, pe oricare din pariurile Scor Corect, Pauza/Final, Primul si Ultimul Marcator, intr-una din cele mai bune promotii existente la acest Mondial.

19:00 Franta 1.44, Egal 4.50, Nigeria 8.00

Formatia din Hexagon s-a calificat fara infrangere in aceste optimi de finala, reusind un parcurs bun, putin umbrit de egalul 0-0 din ultimul meci contra Ecuadorului. Nigerienii au terminat pe locul 2 o grupa din care au mai facut parte Argentina, Iran si Bosnia.

Aceasta e doar a doua intalnire directa dintre cele doua formatii, prima fiind un amical disputat in Franta, in urma cu 5 ani, terminat cu victoria africanilor, 1-0. 

La Campionatele Mondiale, "albastrii" nu s-au simtit deloc bine in compania unor formatii africane, suferind 2 infrangeri in cele 3 partide consemnate. Senegalul i-au invins in doua randuri, in timp ce Togo a fost singura formatie africana de care au dispus. 1.56 e cota pentru un meci in care Nigeria nu ar pierde la 2 sau mai multe goluri diferenta

Super-vulturii au iesit din faza grupelor la alte doua editii de Campionat Mondial, in Brazilia 1994, respectiv Franta 1998, ei fiind eliminati de fiecare data, cu 1-4 de Italia, respectiv 1-2 de Danemarca. De fiecare data ambele formatii au fost prezente pe tabela de marcaj, pariu care azi are cota 2.12 la Unibet.

De fiecare data cand francezii s-au impus in optimi, francezii au ajuns in turneele respectice cel putin pana in faza semifinalelor. S-a intamplat in anii 1958, 1982, 1986, 1998 si 2006. Cota ca ei sa depaseasca faza optimilor de 1.22, in timp ce nigerienii au 4.30 pentur calificare.

23:00 Germania 1.28, Egal 6.00, Algeria 11.00 

Germania a castigat cu oaresice emotii grupa G, reusind sa invinga SUA in ultimul meci al grupei si sa-si asigure cele 7 puncte suficiente unei calificari dintr-o pozitie de top. Algerienii au fost una din revelatiile acestui turneu, terminand pe 2 intr-o grupa cu Belgia, Rusia si Coreea de Sud. 

O situatie total neasteptata regasim in istoricul intalnirilor directe dintre cele doua selectionate, Algeria avand 2 succese in tot atatea partide disputate contra Germaniei, castigand in fata lor cu 2-0 si cu 2-1, ultima data la Mondialul din 1982 in faza grupelor.

Acest succes ramane singurul obtinut de selectionata nord-africana in fata unei echipe europene la Mondiale, de atunci urmand 3 remize si 4 infrangeri, cele mai recente rezultate fiind cele din faza grupelor, 1-2 contra Belgia, respectiv 1-1 cu Rusia.

Thomas Muller e unul din cei mai eficienti atacanti din istoria Mondialelor, reusind 9 goluri in cele 9 partide disputate de el la turneele finale. 1.75 e cota la Unibet pentru ca atacantul lui Bayern sa puncteze si diseara. Miro Klose e deasemenea foarte aproape de a scrie istorie, un gol marcat de el l-ar depasi pe Ronaldo si ar ajunge la 15 goluri la turneele finale. Cota e 2.05.

In fiecare din ultimele 5 partide disputate de Algeria, inclusiv amicale, ambele formatii au reusit sa fie prezente pe tabela de marcaj, lucru care spune multe despre stilul deschis de joc al nord-africanilor. Un nou meci care ar confirma prezenta ambelor pe tabela are cota 1.98.

2.71 goluri / meci au marcat elevii lui Low in ultimele 7 partide disputate la Campionatele Mondiale, iar cota ca diseara sa se apropie de acest plafon, in speta Germania sa marcheze peste 2.5 goluri, are cotatia 2.14.