Pariuri Cupa Mondiala: Aspecte interesante despre finala mica Brazilia - Olanda


23:00 Brazilia 2.15, Egal 3.70, Olanda 3.35

Duelul "suferintei" pentru medalia de bronz se va da diseara la Brasilia, intre tara gazda si selectionata Olandei. Aceasta va fi a 5-a intalnire directa din istoria Campionatelor Mondiale.

Pana in prezent, olandezii au obtinut 2 victorii in fata rivalilor brazilieni, alaturi de 1 rezultat de egalitate si 1 infrangere. Cea mai recenta intalnire s-a consemnat in semifinalele Mondialului precedent, atunci cand batavii i-au invins pe Selecao cu scorul de 2-1.

A fost meciul la care a iesit la rampa mijlocasul Wesley Sneijder, acesta reusind o dubla impozanta prin care si-a calificat echipa in a 3-a finala de Mondial din istorie. 4.50 e cota ca Sneijder sa scuture plasa braziliana si diseara.

Aruncand o privire mai atenta asupra disputelor directe dintre aceste doua echipe, observam un trend de echilibru, fiecare dintre cele doua echipe reusind 3 victorii, iar nu mai putin de 5 partide s-au terminat indecis, la fel si ultimul amical disputat in 2011. 3.70 e cota ca diseara sa avem extra-time.

Deasemenea observam ca in 7 din ultimele 8 jocuri directe disputate in toate competitiile, incluzand aici si meciurile amicale, ambele echipe au reusit sa fie prezente pe tabela de marcaj. Un scenariu similar e foarte probabil, cota pentru ca ambele echipe sa marcheze1.50.

Ambele formatii au stabilit recorduri negative in semifinalele pe care le-au pierdut, nationala Cariocas devenind singura echipa din istoria Mondialelor, care incaseaza 5 goluri in prima repriza. 1.98 e valoarea cotei pentru olandezi sa marcheze in primele 45 de minute.

De partea cealalta, Olanda, in cele 90 de minute de joc regulamentare contra Argentinei, nu au reusit sa traga pe poarta. Agentia noastra ofera o cota tentanta de 1.85 pentru ca diseara sa avem sub 8.5 suturi pe spatiul portii braziliene (incl extra-time). A fost primul meci de la Mondiale din 1966 pana in prezent, cand batavii nu au expediat mai mult de 10 suturi spre poarta adversa.

Brazilia a disputat 3 finale mici in istoria Mondialelor, reusind sa-si adjudece doua dintre ele, in timp ce una au pierdut-o. Ultima lor prezenta in lupta pentru bronz dateaza de mai bine de 36 de ani. 1.62 e valoarea cotei pentru ca Selecao sa castige medalia de bronz si sa invinga Olanda.

"Portocala Mecanica" a mai disputat o singura finala mica in istoria prezentelor lor la Mondiale, se intampla in 1998, cand acestia erau invinsi de selectionata Croatiei. 2.30 e cota ca europenii sa castige primul lor bronz din istoria turneelor finale

Spectacolul a fost garantat in fiecare din ultimele 9 finale mici disputate la Mondiale, numarul de goluri marcate a fost de cel putin 3, mai exact vorbim de o medie de 4.00 goluri / meci. 1.57 e valoarea cotei pentru a avea un nou meci spectaculos cu cel putin 3 goluri pe tabela.

Deasemenea, in fiecare din ultimele 6 finale mici de la Mondiale, echipa care a reusit sa inscrie prima, a fost si castigatoarea medaliilor de bronz. Valoarea cotatiei pentru repetarea acestui scenariu, indiferent care echipa se va impune, e 1.48.

TU CINE CREZI CA VA "SPALA RUSINEA" DIN SEMIFINALE ?