Mercato: Mourinho doreste un mijlocas de la Chelsea, iar Arsenal a pus ochii pe un fundas de £30m


Jose se reintoarce la Chelsea pentru Cesc

In momentul in care Jose Mourinho a anuntat ca pleaca de la Chelsea, Cesc Fabregas a postat pe Instagram un mesaj emotionant. Mijlocasul iberic nu s-a ascuns niciodata sa isi exprime afinitatea pentru tehnicianul lusitan, omul care l-a readus inapoi in Premier League.

Cesc a evoluat foarte bine in primul sezon al revenirii in Anglia, insa la fel ca majoritatea coechipierilor sai, a fost de nerecunoscut in sezonul precedent. Cu toate astea, calitatea lui Fabregas e de neconstestat si el ar putea fi omul care sa revitalizeze mijlocul terenului la Manchester United.

Nu e nici o surpriza ca tehnicianul portughez il are pe lista de prioritati. O mutare a lui Cesc pe Old Trafford are sanse mari sa se infaptuiasca, dat fiind faptul ca noul manager al lui Chelsea, Antonio Conte, cauta un cu totul al profil de mijlocasi, ceea ce ar putea lasa calea libera pentru numarul #4 al albastrilor.

Man United castiga Premier League 4.50

 

Wenger pregateste £30m pentru o tanara speranta a lui Juventus

Arsene Wenger va face orice pentru a transfera un nou fundas central pe Emirates. Noul sezon se apropie cu pasi repezi, iar transferurile lui Koulibaly sau John Stones par ca si cazute. Tehnicianul francez si-a indreptat atentia catre Italia. 

Managerul francez a pus ochii pe Daniele Rugani si il vede drept omul perfect pentru a ocupa postul de fundas central si a aduce consistenta si forta in angrenajul defensiv al formaiei din nordul Londrei.

Tanarul fundas in varsta de 21 de ani e cotat una dintre cele mai mari sperante al fotbalului italian, iar "batrana doamna" nu pare dispusa sa il cedeze foarte usor. Va fi foarte greu pentru el insa sa sparga trio-ul extraordinar de fundasi ai lui Juventus. Zvonurile aparute in presa indica un prim refuz al italienilor la oferta de £25m avansata de Arsenal, care e pregatita sa pluseze cu inca £5m, sperand si in dorinta jucatorului de a evolua mai mult si de a avea un rol fundamental intr-o echipa cu pretentii.

Arsenal castiga Premier League 7.00

 

Klopp ar merge pe varianta unui fundas german

Fara echivoc, Alberto Moreno e una din verigile slabe ale echipei de start a lui Liverpool din sezonul trecut. Nu e de mirare ca managementul clubului cauta intens un fundas stanga, cu atat mai mult cu cat ne despart patru saptamani pana la startul sezonului.

Jucatorul pe care "cormoranii"au pus ochii e fundasul german Jonas Hector. Fundasul a facut un campionat european decent, in ciuda faptului ca mare parte din presa din Germania l-a scos una din verigile slabe ale puternicei echipe a Manchaftului. Jucatorul lui FC Koln are mai multe oferte, insa tentatia de a evolua la un club de talia lui Liverpool si o posibila colaborare cu Klopp ar putea sa-i usureze decizia.

Suma de transfer a lui Hector s-ar invarti in jurul a £15m, o suma foarte rezonabila, fata de ultimele investitii facute de Liverpool.

Liverpool castiga Premier League 10.00