Ghiceste cine e ambasadorul Unibet si poti castiga un iPad mini si 10 pachete promotionale


Concursul s-a terminat. In curand vom anunta numele ambasadorului Unibet. Diseara vom anunta pe Facebook si numele castigatorilor. Va multumim pentru participare si va mai asteptam si la alte promotii si concursuri!

 

Avem placerea sa va anuntam ca ca incepand de astazi, Unibet Romania are un prestigios ambasador. Suntem convinsi el ne va reprezenta cu mandrie si onoare.

Ne-am gandit ca inainte sa va anuntam joi, in comunicatul oficial, cine e acest ambasador, sa va provocam sa ghiciti cine e acesta. Punem la bataie 11 premii tentante, inclusiv un iPad mini 2, plus alte 10 pachete promotionale cu produse Unibet. 

Tot ce trebuie sa faci pentru a intra in competitia pentru aceste premii e sa oferi un Like statusului cu acest concurs si sa mentionezi intr-un comentariu la acel status de pe pagina de Facebook cine crezi ca e ambasadorul Unibet Romania. Poti sa dai share si sa distribui aceasta postare ca si prietenii tai sa aiba sansa de a castiga unul dintre aceste premi puse la bataie. Cei care vor fi inspirati, vor intra la tragerea la sorti pentru aceste premii.

Ca prim indiciu, iti spunem doar atat: Iubeste fotbalul la fel de mult ca noi!

Termenii si conditii

Varsta minima de participare la acest concurs e de 18 ani.

Pentru a participa, utilizatorii trebuie sa dea Like si sa posteze intr-un comentariu numele care cred ei ca va fi Ambasadorul Unibet Romania.

In tragerea la sorti pentru premiile puse in joc vor fi inclusi doar cei care au intuit numele ambasadolului. Aceasta extragere va fi facuta cu ajutorul site-ului random.org.

In urma generarii aleatoare, primul username afisat va fi fericitul castigator al unui iPad mini 2, in timp ce urmatoarele 10 pozitii (2-11) vor primi cate un pachet promotional Unibet.

Fiecare pachet promotional Unibet e format dintr-un tricou, o agenda si un powerbank de 5000 mAh, care te va ajuta sa iti incarci device-urile tale mobile fara priza, oriunde te-ai afla. Aceste produse promotionale vor fi expediate gratuit, la adresa mentionata.

Castigatorii vor fi anuntati pe conturile sociale ale Unibet Romania in cursul zilei de Joi, 10 Martie 2016.

Castigatorul marelui premiu are posibilitatea sa aleaga intre iPad-ul mini 2 mentionat sau 1000 RON sub forma de bani cash in contul de jucator la Unibet. Acesti bani nu sunt supusi nici unor conditii de rulaj si pot fi retrasi in orice moment. 

Unibet isi rezerva dreptul de a retrage promotia in orice moment.